Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Jarosław -sprawca wielu ciąż niezalogowany
5 listopada 2023r. o 9:34
~~Krystyna napisał(a): Na 1000% jestem przekonana, że fałszowanie wyborów było zaplanowane przez całą antypolską łżeelytę i totalną targowicę w naszej Ojczyznie, która zresztą w kampanii wyborczej zapewniała, że musi kłamać, kłamać, kłamać i swoje kłamstwa natychmiast swoim kłamstwem poganiać, żeby wygrać te wybory i odsunąć PIS od władzy. Inaczej wygranie nie jest niemożliwe. Wcale się z tym nie kryli, mając przyzwolenie na totalne zakłamywanie rzeczywistości i obiecane wsparcie od np: komisarz Urszuli z Unii, czy też namaszczonego przez nią na premiera zdrajcy Polski Donotfuska, który przez wiele lat będąc osobą publiczną w POLSCE czy UE nie reprezentował nigdy Polskich interesów. Otrzymał również od komunistycznych pseudoprofesowów i od licznych przyjaciół z Unii europekskiej zapewnienie między innymi M. Webera, że w tych łgarstwach z całej mocy będą wspierać guru zjednoczonej totalnej opozycji. No i w bardzo wielu okręgach wyborczych zamiast głosować do godź. 21.00 w wielu lokalach wyborczych młodzi ludzie głosowali do godź. 3.00 nad ranem a nawet do godź.7.00 rano. Tak w ogólnym zarysie wyglądały te "rzetelnie wygrane wybory." Prawdy nie wolno zakłamywać, więc trzeba to wyjaśnić!

Przemku , Krycho i nie wiem jaki kretyński nick sobie jeszcze wymyślisz.
Paranoję stwierdza się, gdy Pacjent doświadcza przewlekle urojeń, rozwijających się w sposób stopniowy. Urojenia natomiast oznaczają przekonanie Pacjenta o istnieniu zjawisk bądź rzeczy, które w rzeczywistości nie mają miejsca.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Polak patriota niezalogowany
5 listopada 2023r. o 9:59
Jak obiecał Donald Tusk.
To będą święta bez pis.
To najlepszy prezent !!!!!
~~Złocisty Wiąz niezalogowany
5 listopada 2023r. o 10:32
tak...to zrekompensuje w pewien sposób to że nie wszyscy Polacy będą sobie mogli pozwolić na świątecznego karpika...
ceny za niego już teraz potrafią szokować...
~~Lex banda niezalogowany
5 listopada 2023r. o 10:49
https://youtu.be/9cDAclZB9rk?si=f26TkAOCCQHoyceK

Pisowskie orki. Czy powstanie komisja śledcza ??
~~Jachwa niezalogowany
5 listopada 2023r. o 10:50
T-wraz
U-słyszysz
S-ame
K-kłamstwa
Dla imbecyla autorytet , dla przyzwoitych
ludzi AUTORYTET!!!!!
~~Staszek niezalogowany
5 listopada 2023r. o 10:52
~~Jachwa napisał(a): T-wraz
U-słyszysz
S-ame
K-kłamstwa
Dla imbecyla autorytet , dla przyzwoitych
ludzi AUTORYTET!!!!!

Do roboty PISie nieroby .

&t=85s&ab_channel=TomaszPiasecki-HolenderskieDrapie%C5%BCniki
~~Jurek niezalogowany
5 listopada 2023r. o 11:12
Jeszcze raz zapytam czy słowa przyszłego -byłego premiera są wiążące i wiarygodne..
Prezydent powinien przekazać rządy w ręce wygranej partii, takie samo zdanie mam ja
D.Tusk
~~do xuja trypla niezalogowany
5 listopada 2023r. o 11:16
~~Jurek napisał(a): Jeszcze raz zapytam czy słowa przyszłego -byłego premiera są wiążące i wiarygodne..
Prezydent powinien przekazać rządy w ręce wygranej partii, takie samo zdanie mam ja
D.Tusk

Prezydent nigdy nie przekazuje rządów w czyjeś ręce. Robi to sejm .Co najwyżej wyznacza kandydata na premiera.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza