~~Smolisty Orzech napisał(a): od razu przypomina mi się Becia ''oborowa'' i jej obietnica- ''my podatków nie będziemy wprowadzać''...
no i wprowadzili ponad 30 nowych ...w tym od deszczówki...;D
~~Szczerość napisał(a): "Poseł Koalicji Obywatelskiej Przemysław Witek dopytywany w Polsat News o to, czy Rafał Trzaskowski jako prezydent rzeczywiście nie podpisałby ustawy, która podnosi podatki, odpowiedział pytaniem: "cóż szkodzi obiecać?". Postulat zawarty jest w liście Sławomira Mentzena, której podpisanie lider Konfederacji proponuje kandydatom przed drugą turą wyborów prezydenckich...."
POseł zaorał platformę, coś w stylu kłamaliśmy i będziemy kłamać....
~~Jasio napisał(a): A mnie się przypomina jak to łajzowaty Nowogrocki wyrzucił z pracy dwie kobiety bo te miały odwagę mieć odmienne zdanie jak ten oszust.
Co wy na to piSSdzielce? Gdzie wtedy były ''solidaruchowe'' związki ze swoim oszustem Dudą?
Kto to skomentuje?
~~Jasio napisał(a): A mnie się przypomina jak to łajzowaty Nowogrocki wyrzucił z pracy dwie kobiety bo te miały odwagę mieć odmienne zdanie jak ten oszust.
Co wy na to piSSdzielce? Gdzie wtedy były ''solidaruchowe'' związki ze swoim oszustem Dudą?
Kto to skomentuje?