Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Orzech smolisty niezalogowany
21 maja 2025r. o 11:46
~~Smolisty Orzech napisał(a): od razu przypomina mi się Becia ''oborowa'' i jej obietnica- ''my podatków nie będziemy wprowadzać''...

no i wprowadzili ponad 30 nowych ...w tym od deszczówki...;D

Obecny premierzyna obieca 60 kawałków bez podatków, kłamie jak ten Jasio”strychowy”
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wyborca PO niezalogowany
21 maja 2025r. o 12:17
Jemu od razu się przypomina podatek od coca coli.
~~Karmelowa Kobea niezalogowany
21 maja 2025r. o 13:40
~~Szczerość napisał(a): "Poseł Koalicji Obywatelskiej Przemysław Witek dopytywany w Polsat News o to, czy Rafał Trzaskowski jako prezydent rzeczywiście nie podpisałby ustawy, która podnosi podatki, odpowiedział pytaniem: "cóż szkodzi obiecać?". Postulat zawarty jest w liście Sławomira Mentzena, której podpisanie lider Konfederacji proponuje kandydatom przed drugą turą wyborów prezydenckich...."

POseł zaorał platformę, coś w stylu kłamaliśmy i będziemy kłamać....

Ty lepiej poszukaj co powiedział Trzaskowski a co powiedział Nawrocki.
~~Jasio niezalogowany
21 maja 2025r. o 13:44
A mnie się przypomina jak to łajzowaty Nowogrocki wyrzucił z pracy dwie kobiety bo te miały odwagę mieć odmienne zdanie jak ten oszust.
Co wy na to piSSdzielce? Gdzie wtedy były ''solidaruchowe'' związki ze swoim oszustem Dudą?
Kto to skomentuje?
~~Ooo niezalogowany
21 maja 2025r. o 13:46
~~Jasio napisał(a): A mnie się przypomina jak to łajzowaty Nowogrocki wyrzucił z pracy dwie kobiety bo te miały odwagę mieć odmienne zdanie jak ten oszust.
Co wy na to piSSdzielce? Gdzie wtedy były ''solidaruchowe'' związki ze swoim oszustem Dudą?
Kto to skomentuje?

Ooooooo nie uruchamiaj się
~~Jasiu niezalogowany
21 maja 2025r. o 13:53
Ooooooo widzę że ty się uruchomiłeś. ;]]
Ale brakuje jajców by odpowiedzieć.
~~Ooo niezalogowany
21 maja 2025r. o 14:38
Ja ci odpowiem ale o co ci się rozchodzi?
~~Rysiek niezalogowany
21 maja 2025r. o 14:45
~~Jasio napisał(a): A mnie się przypomina jak to łajzowaty Nowogrocki wyrzucił z pracy dwie kobiety bo te miały odwagę mieć odmienne zdanie jak ten oszust.
Kto to skomentuje?

Jaśku a śniło ci się?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMAPodatek miedziowy