Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAPodatek miedziowy
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Lucjan niezalogowany
21 maja 2025r. o 15:06
Rysio a potrafisz odpowiedzieć na zadane wcześniej pytanie czy twoja ,,fasolka '' tego nie ogarnia. ?
Bo ja niestety nie to że nie potrafię ale się wstydzę temu zaprzeczyć.
Może więc ty?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jola niezalogowany
21 maja 2025r. o 16:02
Rysio zanurkował do nory i nie odpowie bo to mientka fajka. ;]]
~~umorusany czajnik niezalogowany
21 maja 2025r. o 16:56
"17-l. Ukrainiec, który rok temu po wywołaniu burdy na dyskotece 3x dźgnął ochroniarza nożem, w tym 2 mm od serca, dzień przed badaniami sądowymi uciekł z ośrodka dla młodzieży i jest na wolności, a nakaz poszukiwań wydano dopiero 2 dni później (14 maja) po naciskach rodziny ofiary i do dziś nie ma listu gończego.

Nie trafił do aresztu, gdyż sąd chciał najpierw decyzji biegłych, czy należy sądzić go jako dorosłego."

W końcu doczekaliśmy obiecanego przez Tuska państwa prawa.
~~Znajomy niezalogowany
21 maja 2025r. o 17:14
Proszę nie zaczepiać ..!! umorusany CZAJNIK, to wizytówka JTzDM jest zastrzeżona , na wyłączność,
a jeżeli chcesz używać , musisz na Koziej Górce
zapi….. czajnik umorusać i oddać …
~~umorusany czajnik niezalogowany
21 maja 2025r. o 17:16
Nie wiem o co chodzi, po prostu w takim stanie po wielu miesiącach zostałem oddany prawowitemu właścicielowi.
~~Jasio niezalogowany
21 maja 2025r. o 17:40
Taki z ciebie łajzo ,,znajomy'' jak ze mnie biskup Rzymu. Chcesz wchodzić w tłustą kozią dupę to wchodź .
~~Polak Katolik niezalogowany
21 maja 2025r. o 19:06
Jacek Siewiera deklaruje, że w przypadku zwycięstwa Rafała Trzaskowskiego zgodziłby się zostać jego doradcą społecznym. "Cieszę się, że pozytywnie odpowiedział na moje zaproszenie" - napisał kandydat KO. - Jestem do dyspozycji. Tego wymaga racja stanu - podkreśla były szef BBN.

Rynki finansowe też czekają na Trzaskowskiego. Stabilność w polityce wiąże się z giełdą a nawrocki to rynsztok, wojna domowa, torpedowanie rządu i podkopywanie UE.
~~By uniknąć manipulacji niezalogowany
21 maja 2025r. o 19:56
~~By uniknąć manipulacji PiS napisał(a): Wczoraj w Sejmie było bardzo dobre wystąpienie Tuska i o dziwo pokazała TVR . Obecny premier przedstawił ,, sukcesy " rządu Morawieckiego i jego osiągnięcia i zasługi w sprawie emigrantów, nowego Paktu, Zielonego Ładu, Polskiego Ładu itd.. Również wczoraj Solidarność RI wczoraj udzieliła Nawrockiemu poparcia za zalanie ukraińskimi produktami rolnymi za zielony ład i jeszcze za to że może jak wyjdziemy z UE to to stracą dopłaty.

I co żaden sympatyk, zwolennik Pis teraz nie potrafi wypowiedzieć się merytorycznie i zgodnie z faktami?. Przez parę lat potrafiliście mącić, powielać manipulacyjną propagandę to Tusk sprzedawczyk Merkel, dostał od niej medal. Najgorsze jest to że nie zadaliście sobie odrobinę trudu by sprawdzić, jak faktycznie było, że to zasługa głównie rządu Morawieckiego. By być obiektywnym dodam tylko że są również pozytywne wymagania Zielonego Ładu i Nowego Paktu Migracyjnego .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza