Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Ręce opadają niezalogowany
13 sierpnia 2025r. o 16:56
Ka Pe łO, też rozdawali pisowce? Bo wg. Lemingów właśnie oni, wręczali między innymi jachty ludziom rudego
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~van don-bum teo und niezalogowany
13 sierpnia 2025r. o 17:43
~~Ręce opadają napisał(a): Ka Pe łO, też rozdawali pisowce? Bo wg. Lemingów właśnie oni, wręczali między innymi jachty ludziom rudego

Mąż oborowej Szydło , ten z PO ,rozdał 600 mln.
~~Sinoniebieski Wawrzynek niezalogowany
13 sierpnia 2025r. o 23:57
~~van don-bum teo und napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ręce opadają napisał(a): Ka Pe łO, też rozdawali pisowce? Bo wg. Lemingów właśnie oni, wręczali między innymi jachty ludziom rudego

VAT płacimy wszyscy w każdym towarze przy zakupach, wszyscy to spłacimy.
To że kradną stali, etatowi politycy z PO i PiS to w Polsce norma, ludzie którzy ich popierają nie zadają sobie z tego sprawy.
Tak w skrócie; PiS-OP jedno zło, tak telikatnie mówiąc, chocoaż na myśli mam bardziej orginalne słowa.
Pozdrawiam wszystkich dupowłazów PiS-u i PO-KO.
~~und z córkami niezalogowany
14 sierpnia 2025r. o 5:13
~~Sinoniebieski Wawrzynek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~van don-bum teo und napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ręce opadają napisał(a): Ka Pe łO, też rozdawali pisowce? Bo wg. Lemingów właśnie oni, wręczali między innymi jachty ludziom rudego

To że kradną stali, etatowi politycy z PO i PiS to w Polsce norma, ludzie którzy ich popierają nie zadają sobie z tego sprawy.
Tak w skrócie; PiS-OP jedno zło, tak telikatnie mówiąc, chocoaż na myśli mam bardziej orginalne słowa.

Bardziej ,orginalnych' słów to ty nie używaj , już piszesz jak ostatnia lebiega
14 sierpnia 2025r. o 7:57
~~und z córkami napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Wawrzynek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~van don-bum teo und napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ręce opadają napisał(a): Ka Pe łO, też rozdawali pisowce? Bo wg. Lemingów właśnie oni, wręczali między innymi jachty ludziom rudego

Bardziej ,orginalnych' słów to ty nie używaj , już piszesz jak ostatnia lebiega

Ciebie też pozdrawiam, wyznawco PO.
Ile dostałeś z KPO ?
~~co za kaczy tłuk niezalogowany
14 sierpnia 2025r. o 8:05
~~Sinoniebieski Wawrzynek napisał(a): PiS-OP jedno zło, tak telikatnie mówiąc, chocoaż na myśli mam bardziej orginalne słowa

PiS-OP jedno zło,
tak telikatnie mówiąc,
chocoaż na myśli mam
bardziej orginalne słowa
~~Jaskraworóżowy Goździk niezalogowany
14 sierpnia 2025r. o 8:20
Nie róbcie wstydu takimi wypowiedziami i nie kompromitujcie się. Co za tłuki. Szok.
14 sierpnia 2025r. o 8:29
~~Jaskraworóżowy Goździk napisał(a): Nie róbcie wstydu takimi wypowiedziami i nie kompromitujcie się. Co za tłuki. Szok.

Tak się PiSze ,pracę magisterską napisałem bezbłędnie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza