~~Ręce opadają napisał(a): Ka Pe łO, też rozdawali pisowce? Bo wg. Lemingów właśnie oni, wręczali między innymi jachty ludziom rudego
~~van don-bum teo und napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ręce opadają napisał(a): Ka Pe łO, też rozdawali pisowce? Bo wg. Lemingów właśnie oni, wręczali między innymi jachty ludziom rudego
Mąż oborowej Szydło , ten z PO ,rozdał 600 mln.
~~Sinoniebieski Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~van don-bum teo und napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ręce opadają napisał(a): Ka Pe łO, też rozdawali pisowce? Bo wg. Lemingów właśnie oni, wręczali między innymi jachty ludziom rudego
VAT płacimy wszyscy w każdym towarze przy zakupach, wszyscy to spłacimy.
To że kradną stali, etatowi politycy z PO i PiS to w Polsce norma, ludzie którzy ich popierają nie zadają sobie z tego sprawy.
Tak w skrócie; PiS-OP jedno zło, tak telikatnie mówiąc, chocoaż na myśli mam bardziej orginalne słowa.
Pozdrawiam wszystkich dupowłazów PiS-u i PO-KO.
Bardziej ,orginalnych' słów to ty nie używaj , już piszesz jak ostatnia lebiega
~~und z córkami napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~van don-bum teo und napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ręce opadają napisał(a): Ka Pe łO, też rozdawali pisowce? Bo wg. Lemingów właśnie oni, wręczali między innymi jachty ludziom rudego
VAT płacimy wszyscy w każdym towarze przy zakupach, wszyscy to spłacimy.
To że kradną stali, etatowi politycy z PO i PiS to w Polsce norma, ludzie którzy ich popierają nie zadają sobie z tego sprawy.
Tak w skrócie; PiS-OP jedno zło, tak telikatnie mówiąc, chocoaż na myśli mam bardziej orginalne słowa.
Pozdrawiam wszystkich dupowłazów PiS-u i PO-KO.
Bardziej ,orginalnych' słów to ty nie używaj , już piszesz jak ostatnia lebiega
Ciebie też pozdrawiam, wyznawco PO.
Ile dostałeś z KPO ?
~~Sinoniebieski Wawrzynek napisał(a): PiS-OP jedno zło, tak telikatnie mówiąc, chocoaż na myśli mam bardziej orginalne słowa
~~Jaskraworóżowy Goździk napisał(a): Nie róbcie wstydu takimi wypowiedziami i nie kompromitujcie się. Co za tłuki. Szok.