REKLAMASINMAG zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
REKLAMABricomarche zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu "Oprócz walki z żywiołem, ludzie muszą mierzyć się z bezdusznymi, pełnymi pogardy komentarzami"
BolecForum Bolecnauci komentują

"Oprócz walki z żywiołem, ludzie muszą mierzyć się z bezdusznymi, pełnymi pogardy komentarzami"

29 odpowiedzi strona 4 z 4
~~się ma gość
~~Cynobrowy Zawilec napisał(a): Widać Bernard Ł. zablokował mój komentarz bo specjalnie wpuszcza komentujących ludzi którzy będą się kłócić i wyzywać od złodzieji i hejtować. Napisałem mądry i spokojny komentarz bez wyzwisk więc z automatu trafiłem do kosza a mojego komentarza nie ma nadal.
bo komenty powinne być napisane z jajem na twardo twój widocznie za... miękki. Brawo dla p. Łetowskiego że uwalnia nas od czytania nudnych komentarzy
~~Blond Grzybieńgość
Na własne ryzyko budowali się na terenach zalewowych bo działka była tańsza a teraz placz
~~Axel35gość
Ludzie opamiętajcie się jak można Hejtować ludzi którzy stracili wszystko wstydźcie!!!się jak nie chcecie pomagać to przynajmniej nie przeszkadzajcie
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA
REKLAMA Swisselement domy szkieletowe
REKLAMA