Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jak zareagowaliśmy na rosyjską napaść na Ukrainę?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
26 lutego 2025r. o 8:06
oho...zaczęło się ...
sekator w akcji...
pinochet chlaśniey zaraz ja...;D
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Granatowoczarna Lobelia niezalogowany
27 lutego 2025r. o 5:12
Wróg u bram
~~pinochet niezalogowany
27 lutego 2025r. o 7:55
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Barwinek napisał(a): a moze troche informacji o przestepstwach popełnianych przez agresywnych nazistowskich rezunów?

A ja czytałem o wypowiedzi czeskiego najemnika w Armii Kijowskiej , który był w tym czasie w Buczy,że było całkiem odwrotnie, i że to była zbrodnia pod fałszywą flagą......
Proszę bardzo:
https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1555254%2Cukrainski-historyk-w-buczy-rosjanie-urzadzili-polowanie-na-ludzi-jak

~~pinochet niezalogowany
27 lutego 2025r. o 8:01
Panie Bernardzie,to jest , delikatnie pisząc,nieładnie,że zabiera Pan głos w tym temacie ,a wpisy adwersarzy nie są publikowane z powodu cen zury prewencyjnej.Wpisujecie się w narrację Putina stosując takie podłe chwyty.Chcialem napisać ,że czytałem gdzieś wypowiedź czeskiego najemnika Armii Kijowskiej, który był w Buczy ,gdy byli tam mordowani cywile.Jego relacja jest całkiem inna niż podają to media głównego i podrzędnego ścieku.
29
Bernard
27 lutego 2025r. o 8:35
~~pinochet napisał(a): Panie Bernardzie,to jest , delikatnie pisząc,nieładnie,że zabiera Pan głos w tym temacie ,a wpisy adwersarzy nie są publikowane z powodu cen zury prewencyjnej.Wpisujecie się w narrację Putina stosując takie podłe chwyty.Chcialem napisać ,że czytałem gdzieś wypowiedź czeskiego najemnika Armii Kijowskiej, który był w Buczy ,gdy byli tam mordowani cywile.Jego relacja jest całkiem inna niż podają to media głównego i podrzędnego ścieku.

Zawsze usuwamy propagandę prorosyjską, nie uprawiaj jej, nie będziemy usuwać.

bobrzanie.pl
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
27 lutego 2025r. o 8:53
czy teraz jak napiszę że warto wrócić do współpracy z Rosją i patrzeć na nią przyjaźniej to też będzie propaganda prorosyjska?
pytam bo właśnie to teraz mówi przekazując Europie nie kto inny a ''zaczesaniec'' ;D
kiedyś u nas też taki jeden mówił przed laty że należy szanować Rosję i dążyć do przyjaznych z nią stosunków...
nazywał się Kornel Morawiecki...
prorok jakiś to był albo co? Mojżesz ?...a może tylko Wernyhora...
~~Anonimowy Czosnek niezalogowany
27 lutego 2025r. o 8:57
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Panie Bernardzie,to jest , delikatnie pisząc,nieładnie,że zabiera Pan głos w tym temacie ,a wpisy adwersarzy nie są publikowane z powodu cen zury prewencyjnej.Wpisujecie się w narrację Putina stosując takie podłe chwyty.Chcialem napisać ,że czytałem gdzieś wypowiedź czeskiego najemnika Armii Kijowskiej, który był w Buczy ,gdy byli tam mordowani cywile.Jego relacja jest całkiem inna niż podają to media głównego i podrzędnego ścieku.

Zawsze usuwamy propagandę prorosyjską, nie uprawiaj jej, nie będziemy usuwać.

Jesteś tak samo wiarygodny, jak wąsaty Janusz z poddasza .
29
Bernard
27 lutego 2025r. o 8:59
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy teraz jak napiszę że warto wrócić do współpracy z Rosją i patrzeć na nią przyjaźniej to też będzie propaganda prorosyjska?
pytam bo właśnie to teraz mówi przekazując Europie nie kto inny a ''zaczesaniec'' ;D
kiedyś u nas też taki jeden mówił przed laty że należy szanować Rosję i dążyć do przyjaznych z nią stosunków...
nazywał się Kornel Morawiecki...
prorok jakiś to był albo co? Mojżesz ?...a może tylko Wernyhora...

To był fan morderców Putina

bobrzanie.pl
REKLAMA Nowe domy!