Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KIA zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Moje życie to ceramika – rozmowa z mistrzynią bolesławieckiego rękodzieła
~~Pracownik niezalogowany
14 sierpnia 2025r. o 20:58
~~Czarnobrązowy Wrzos napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pracownik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kremowy Sit napisał(a): Taka rażąca nieznajomość prawa pracy dyskwalifikuje panią Rusiecką w kontekście przewodzenia związkom i reprezentowania załogi przed pracodawcą.
To co ta pani negocjowała w zeszłym roku, skoro nie wie o czym pisze?
Wstyd i kompromitacja

Polskie przysłowia mówią najołeś się na psa to szczekaj, psy szczekają a karawana dalej jedzie. Do przodu Pani Agato.

Drzwi są otwarte, pora rozwinąć skrzydła poza zakładem. Pracodawcy „czekają” na tak „sumiennego” pracownika. Po co będzie się Pani męczyć.

Ja sie nie męczę otrzymuję dopłatę do najniższej krajowej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowianoszary Kuklik niezalogowany
15 sierpnia 2025r. o 1:13
Jestem zwykłą malarką i denerwuje mnie to że muszę się składać na pensję dla Rusieckiej.
~~Zzieleniała Firletka niezalogowany
15 sierpnia 2025r. o 1:54
Uwaga!!!
Najnowsze dane z ostatniego dnia, kiedy było możliwe podjęcie decyzji.
8 osób opuszcza Zakłady Ceramiczne Bolesławiec, czyli 2% załogi odpowiedziało na apel Rusieckiej.
~~Zzieleniała Firletka niezalogowany
15 sierpnia 2025r. o 3:37
~~Zzieleniała Firletka napisał(a): Uwaga!!!
Najnowsze dane z ostatniego dnia, kiedy było możliwe podjęcie decyzji.
8 osób opuszcza Zakłady Ceramiczne Bolesławiec, czyli 2% załogi odpowiedziało na apel Rusieckiej.

I nikt z zarządu czy z biura, to wszystko pracownicy fizyczni . Reszta jest zachwycona nowym układem zbiorowym. Nie chcemy u siebie związkowych nierobów i wichrzycieli .Chcemy żyć i pracować w spokoju.
~~Brunatnoceglasta Tygrysówka niezalogowany
15 sierpnia 2025r. o 9:11
~~Ołowianoszary Kuklik napisał(a): Jestem zwykłą malarką i denerwuje mnie to że muszę się składać na pensję dla Rusieckiej.

Zawsze możesz się zwolnić droga wolna wybór należy do ciebie.
~~Ołowianoszary Kuklik niezalogowany
15 sierpnia 2025r. o 9:35
~~Brunatnoceglasta Tygrysówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowianoszary Kuklik napisał(a): Jestem zwykłą malarką i denerwuje mnie to że muszę się składać na pensję dla Rusieckiej.

Zawsze możesz się zwolnić droga wolna wybór należy do ciebie.

Mnie nie zależy abym miała lepiej , chcę aby Rusiecka miała gorzej.

~~Foliasz niezalogowany
15 sierpnia 2025r. o 9:39
ja najbardziej to lubię tłuc ceramikę .
~~Malarka niezalogowany
7 września 2025r. o 21:25
Ważne jest to by pani z artykułu nie przywłaszczała sobie zasług innych ludzi. Malowanie twarzy stempelkami wymyślił prezes Stasik a koordynowała pomysł pani Ewa. Wstd pani Danuto!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KIA zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza