Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAPodatek miedziowy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- To jest menelstwo! - kandydat na Prezydenta RP o Karolu Nawrockim podczas spotkania w Tomaszowie Bolesławieckim
~~Magda z UMCS niezalogowany
9 maja 2025r. o 7:00
Jprdl.. Jestem pośrednikiem na rynku nieruchomości od 26 lat, i takich bzdur o zasadach płatności za mieszkanie jeszcze nie słyszałam .Kłamstwo przed notariuszem, potwierdzenie nieprawdy w akcie sprzedaży, jest wg. Kaczyńskiego ok.!? Zgniła moralność Karola jest przerażająca, taki oszust ma być prezydentem , tego chcemy ?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Czerwonobrunatny Judaszowiec niezalogowany
9 maja 2025r. o 9:40
Pan Nawrocki jest po prostu za życiem. Od chwili poczęcia aż do naturalnego wy***ania do DPSu.
~~M21W1 niezalogowany
10 maja 2025r. o 5:47
Nawrocki to super człowiek uratował człowieka od bezdomności ,ale was to nie obchodzi ,tylko hejtować potraficie.
~~Biskupia Sosna niezalogowany
10 maja 2025r. o 19:37
Mydlą wam baranie glowy oczy jednym mieszkaniem a w sejmie przechodzą ustawy niekorzystne dla Polski.
~~Eee niezalogowany
11 maja 2025r. o 11:28
PiSowcy wrzucili „wzruszający” film propagandowy o Karolu Nawrockim. Obejrzałem. Jedyne co zapamiętałem to, wspomnienia jego siostry, że Karol był starszy i silniejszy, w związku z czym kradł jej słodycze, których mieli mało.
Taki jest Nawrocki. Czyli wiemy już, że w dzieciństwie miał skłonności do okradania starszych. Własną siostrę z cukierków ograbi.
~~bazyliszek niezalogowany
13 maja 2025r. o 4:27
Trzaskowski: - Deklarował pan, że odda 100 tys. zł za wynajem apartamentu de luxe. Kiedy pan odda te pieniądze?
Batyr: - Nie spędziłem 100 dni w apartamencie. Sylwestra spędzałem w domu i mam z tego zdjęcia.
~~Różowofioletowy Osteospermum niezalogowany
13 maja 2025r. o 8:56
~~Magda z UMCS napisał(a): Jprdl.. Jestem pośrednikiem na rynku nieruchomości od 26 lat, i takich bzdur o zasadach płatności za mieszkanie jeszcze nie słyszałam .Kłamstwo przed notariuszem, potwierdzenie nieprawdy w akcie sprzedaży, jest wg. Kaczyńskiego ok.!? Zgniła moralność Karola jest przerażająca, taki oszust ma być prezydentem , tego chcemy ?

A co zrobił i robi oszust tęczowy w Warszawie ?Wszyscy kandydaci mają coś na sumieniu, tak jak każdy z nas . Trzeba wybrać mniejsze zło .
~~Brunatnozielona Psianka niezalogowany
13 maja 2025r. o 9:10
~~Eee napisał(a): PiSowcy wrzucili „wzruszający” film propagandowy o Karolu Nawrockim. Obejrzałem. Jedyne co zapamiętałem to, wspomnienia jego siostry, że Karol był starszy i silniejszy, w związku z czym kradł jej słodycze, których mieli mało.
Taki jest Nawrocki. Czyli wiemy już, że w dzieciństwie miał skłonności do okradania starszych. Własną siostrę z cukierków ograbi.

Tłuku-nieuku okradał młodszą siostrę i miał skłonności do okradania starszych …??
gdzie sens ..? gdzie logika …??