~~Herbaciany Łubinnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~BoBo napisał(a): Tak mówi tylko ten co szoruje po dnie, a mówi to po aby gdziekolwiek zaistnieć
Pan Bartosiewicz stracił mój cały szacunek
~~Perłowoszary Łubinnik napisał(a): Afera po zbuju, pokój na poddaszu ,odbije sie czkawką panu T. i jego zastępcy panu
Zaczęło się od kłamstwa twojego kandydata podczas debaty na pytanie Pani Biejat, dziennikarze zgłębili temat i wyszło szydło z worka. To wam, czyli wyznawcom pisu j z pewnością już odbija się czkawką. Wreszcie nie będzie miejsca w naszym kraju dla wyłudzaczy, krętaczy i złodziei
Zastosowana autokorekta
~~Kasztanowatordzawy Hiacynt napisał(a): Mam jedno proste pytanie, gdybyście kupili mieszkanie, wydali na nie sporo ponad 120 tys, wszystko byłoby legalne i transparentne, to oddalibyście takie mieszkanie na cele charytatywne tylko dlatego, że pojawił się jakiś artykuł w mediach?
No właśnie….
~~Brązowopłowy Złocień napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Hiacynt napisał(a): Mam jedno proste pytanie, gdybyście kupili mieszkanie, wydali na nie sporo ponad 120 tys, wszystko byłoby legalne i transparentne, to oddalibyście takie mieszkanie na cele charytatywne tylko dlatego, że pojawił się jakiś artykuł w mediach?
No właśnie….
Jakbym miał nóż na gardle,jak teraz ma Nawrocki to pewnie tak. Za błędy niestety się płaci.