~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Modrawa Pęcherznica napisał(a): Wybrałem dzisiaj Grześka z rana ,jest Polski i zdrowy, Prince polo wywaliłem do kosza ,już nie jest Polski ,jest niesmaczny i nie zdrowy
A w USA na lokalnym bazarku cena Grzeskow i Prince Polo prawie ta sama,mimo natarczywej reklamy tych drugich.
~~M napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Modrawa Pęcherznica napisał(a): Wybrałem dzisiaj Grześka z rana ,jest Polski i zdrowy, Prince polo wywaliłem do kosza ,już nie jest Polski ,jest niesmaczny i nie zdrowy
A w USA na lokalnym bazarku cena Grzeskow i Prince Polo prawie ta sama,mimo natarczywej reklamy tych drugich.
To w tabory i jedziemy kupować .
Przemuś,Ty lepiej przeprowadź się z Koziej Górki do USA.Tam Twoje ulubione 3bit są prawie za darmo,bo kosztują tylko 4
~~Martell napisał(a): Kim ty byś był nieuku gdyby nie google? A ty prostaku nawet i to potrafisz na swoją modłę przerobić.
Tobie tanie wina pić a nie koniak wieśniaku. Koniakiem jest zarówno Napoleon jak i Grappa podobnie Metaxa ciołku. Więc przestań tu bredzić bo ta ostatnia to KONIAK produkowany daleko od Francji.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Martell napisał(a): Kim ty byś był nieuku gdyby nie google? A ty prostaku nawet i to potrafisz na swoją modłę przerobić.
Tobie tanie wina pić a nie koniak wieśniaku. Koniakiem jest zarówno Napoleon jak i Grappa podobnie Metaxa ciołku. Więc przestań tu bredzić bo ta ostatnia to KONIAK produkowany daleko od Francji.
Ulżyło, poczułeś się lepiej, cieszę się że mogłem pomóc. Miłej niedzieli.
~~Szmaciarz się nie zmieni napisał(a): pinochet szmaciarz i gamoń nie potrafi być uczciwy. Nawet w czasie ciszy kombinuje wafel z wafelkami.
~~34 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaciarz się nie zmieni napisał(a): pinochet szmaciarz i gamoń nie potrafi być uczciwy. Nawet w czasie ciszy kombinuje wafel z wafelkami.
myrsze wolno a On co ? gorszy?