Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cisza wyborcza przed wyborami 2025 – ważne informacje dla mieszkańców Bolesławca i powiatu
~~M niezalogowany
18 maja 2025r. o 11:54
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Modrawa Pęcherznica napisał(a): Wybrałem dzisiaj Grześka z rana ,jest Polski i zdrowy, Prince polo wywaliłem do kosza ,już nie jest Polski ,jest niesmaczny i nie zdrowy

A w USA na lokalnym bazarku cena Grzeskow i Prince Polo prawie ta sama,mimo natarczywej reklamy tych drugich.

To w tabory i jedziemy kupować .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szmaciarz się nie zmieni niezalogowany
18 maja 2025r. o 11:55
pinochet szmaciarz i gamoń nie potrafi być uczciwy. Nawet w czasie ciszy kombinuje wafel z wafelkami.
~~pinochet niezalogowany
18 maja 2025r. o 12:03
~~M napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Modrawa Pęcherznica napisał(a): Wybrałem dzisiaj Grześka z rana ,jest Polski i zdrowy, Prince polo wywaliłem do kosza ,już nie jest Polski ,jest niesmaczny i nie zdrowy

A w USA na lokalnym bazarku cena Grzeskow i Prince Polo prawie ta sama,mimo natarczywej reklamy tych drugich.

To w tabory i jedziemy kupować .

Przemuś,Ty lepiej przeprowadź się z Koziej Górki do USA.Tam Twoje ulubione 3bit są prawie za darmo,bo kosztują tylko 4
14240
M21W2
18 maja 2025r. o 12:35
~~Martell napisał(a): Kim ty byś był nieuku gdyby nie google? A ty prostaku nawet i to potrafisz na swoją modłę przerobić.
Tobie tanie wina pić a nie koniak wieśniaku. Koniakiem jest zarówno Napoleon jak i Grappa podobnie Metaxa ciołku. Więc przestań tu bredzić bo ta ostatnia to KONIAK produkowany daleko od Francji.

Ulżyło, poczułeś się lepiej, cieszę się że mogłem pomóc. Miłej niedzieli.
~~To nie tak niezalogowany
18 maja 2025r. o 13:27
"Myrchanie" jest niedopuszczalne - ocenił Przewodniczący PKW
~~Hennessy niezalogowany
18 maja 2025r. o 13:46
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Martell napisał(a): Kim ty byś był nieuku gdyby nie google? A ty prostaku nawet i to potrafisz na swoją modłę przerobić.
Tobie tanie wina pić a nie koniak wieśniaku. Koniakiem jest zarówno Napoleon jak i Grappa podobnie Metaxa ciołku. Więc przestań tu bredzić bo ta ostatnia to KONIAK produkowany daleko od Francji.

Ulżyło, poczułeś się lepiej, cieszę się że mogłem pomóc. Miłej niedzieli.

Ja tobie nieuku pomagam w osiągnięciu pewnej wiedzy . Powinieneś mi być za to wdzięczny ale nie oczekuję tego bo taki prostak jak ty nie jest do tego zdolny.
Zwykłe pierwotniak z ciebie ale i tacy muszą istnieć chociaż to najniższa forma życia której kryteria w pełni spełniasz.
~~34 niezalogowany
18 maja 2025r. o 14:44
~~Szmaciarz się nie zmieni napisał(a): pinochet szmaciarz i gamoń nie potrafi być uczciwy. Nawet w czasie ciszy kombinuje wafel z wafelkami.

myrsze wolno a On co ? gorszy?
~~M niezalogowany
18 maja 2025r. o 14:46
~~34 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szmaciarz się nie zmieni napisał(a): pinochet szmaciarz i gamoń nie potrafi być uczciwy. Nawet w czasie ciszy kombinuje wafel z wafelkami.

myrsze wolno a On co ? gorszy?

Myrcha to świetnie wykształcony światowiec , tabor et to wiejski cham.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza