Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Parking na PKP - bezczelny pracownik

~~Jaskraworóżowy Dzwonek niezalogowany
7 godz. 47 min. temu
Dziś zaparkowałem swoje auto na parkingu PKP i wykupiłem za 3 zł w par komacie bilet na 60 min, który włożyłem w samochodzie w widocznym miejscu. Jakie było moje zdziwienie i zdenerwowanie jak zobaczyłem wydruk z wezwaniem do zapłaty za brak biletu. Kierowcy Taxi powiedzieli, że pracownik kontrolujący parking przy dworcu PKP jest bezczelny i to nie pierwszy jego numer. Dodzwonić się do firmy zarządzającej parkingiem do Sopotu graniczy z cudem. Wysłałem mailem bilet zeskanowany i czekam na ich reakcję. To są jaja co wyrabia się i frajerów szukają, pewnie niejeden taki numer przeszedł i starsza osoba machnęła ręką, bo nie wiedziała jak odwołać się. Nie masz biletu z parkom atu płacisz kare, ale jak masz to też masz zapłacić karę, bo kontroler odwala pańszczyznę. Pracownik taki powinien zostać ukarany finansowo, żeby więcej tego nie robił.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrnobiała Turzyca niezalogowany
3 godz. 23 min. temu
A Stara Mleczarnia? Tam dopiero są jaja
~~Brzoskwiniowa Golteria niezalogowany
3 godz. 16 min. temu
wszystko to dzięki miłościwie nam panującemu
3 godz. 1 min. temu
Potem szarp się wydzwaniaj do firmy zarządzającej parkingiem i udowadniaj im, że zakupiłeś bilet z parkom atu, a pracownikowi nic nie zrobią i za parę dni zrobi ten sam numer. To prawda, że spowodował to jaśnie panujący nam w Bolesławcu, a pracownicy tych firm ciągle biegają i szukają kto nie ma biletu lub skończył się mu czas i już mu za szybę kwitek z karą, bo będzie miał z tego prowizję.
2 godz. 59 min. temu
Kiedyś zostanie oddany do użytku stadion sportowy na Spółdzielczej. Ciekawe, gdzie będą parkować kibice, którzy przyjadą na mecz BKS Bolesławiec.
~~Złotordzawy Tojad niezalogowany
2 godz. 58 min. temu
A stara mleczarnia to było tak. Przyjechał chory do przychodni przy szpitalu na Jeleniogórskiej, z okolicy Lwówka. Zaparkował swój wysłużony samochód na godzinę i czekał w kolejce do urologa. Doktor się spóźnił., godzina minęła i wyskoczył mandacik na 280 zł. Nie dość , że strach przed rakiem to jeszcze po kieszeni. To jest rozbój.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza