Zastosowana autokorekta
~~Kalinowykardynalski Nawłoć napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zszarzały Żywotnikowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglany Miłorząb napisał(a): Tam studzienka wybiła , bo właz zobaczył gębę stale wiszącego banera prezydenta dwugodzinnego czaskosia. Ten gosciu z balkonu jest jednak machnięty.
a ja myślę ze to kara Boża za Nawrockiego ;)
To kara za to, ze glosowaliscie na tego Antychrysta Rafala TrzasKOwskiego
To kara że głosowaliście na sutenera. Czas przejrzeć na oczy.
~~dd napisał(a): To jest kara dla okolicznych wiochmenów za wybór sutenera na "prezydenta", no ale zapewne Karol z tutejszym proboszczem i przy wsparciu biskupa wam pomogą, Ha, Ha, Ha. powinno was bardziej podtopićGłupszy już nie będziesz,jak można się cieszyć z czyjegoś nieszczęścia.
~~Zszarzały Żywotnikowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ceglany Miłorząb napisał(a): Tam studzienka wybiła , bo właz zobaczył gębę stale wiszącego banera prezydenta dwugodzinnego czaskosia. Ten gosciu z balkonu jest jednak machnięty.
a ja myślę ze to kara Boża za Nawrockiego ;) ja myślę, że to za łajdackie pomysły PEŁO
~~Oranżowy Platan napisał(a):Ktoś napisał: ~~dd napisał(a): To jest kara dla okolicznych wiochmenów za wybór sutenera na "prezydenta", no ale zapewne Karol z tutejszym proboszczem i przy wsparciu biskupa wam pomogą, Ha, Ha, Ha. powinno was bardziej podtopićGłupszy już nie będziesz,jak można się cieszyć z czyjegoś nieszczęścia.
~~Eryk napisał(a): Po każdej ulewie jest problem. Przez lata miejski magistrat co zrobił w temacie odwadniania ulic? Najważniejsze, że w Rynku pojawiły się elementy ceramiki bolesławieckiej a reszta nie jest ważna. Intensywne opady nie są często to nie warto tym się zajmować. Była powódź, teraz burza i widać jak jest miasto przygotowane do takich nagłych zjawisk. Ale takich ludzi wybrano do rządzenia. Za chwilę będzie święto ceramiki i lud zapomni o reszcie.
~~Hebanowa Smagliczka napisał(a): Zmieniający się klimat ( niektóry w to nie wierzą) sprawia , że sam obserwujesz silne deszcze.