Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Odznaka „Za zasługi dla Samorządu Terytorialnego” dla Bolesławca – czy zasłużona?
~~Pozłocista Serduszka niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 22:01
Samorząd sam się rządzi, najlepiej w samdocenianiu i samo finansowaniu swoich gaży. Słupki, parkometry, idiotyczne wydawanie pieniędzy na szuwarowe potoki, sadzawki udające baseny, pałacyk puklera i tak dalej nijak służące rozwojowi miasta i dobrobytu mieszkańców. To już nawet nie jest socjalizm w najgorszym wydaniu, tylko marna urzedasokracja.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ddd niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 22:39
Kopa w jaja powinna mu zasadzić .
~~Ciemnozielona Lobelia niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 23:36
Publiczne lizanie się po fiu.ach (za nasze pieniądze).
~~Czerwona Lipa niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 23:43
~~pracownica Biedronki napisał(a): Nasz prezydent Romanek to Wampir! Jakiś czas temu widziałam go w sklepie wieczorem, wykładałam akurat czosnek na dziale warzywno-owocowym. On tak syknął tylko na widok czosnku, popatrzył się na mnie ślepiami i uciekł ze sklepu. W nocy miałam koszmary! Chyba jakiś nietoperz mi po konach walił o północy! Od tego czasu wiem, że nasz prezydent jest Wampirem.

TAK PIOTR ROMAN JEST WAMPIREM
~~won zpo niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 8:40
pytanie w tytule by nie padło gdyby prezydentem był jakiś kiep POwski
~~Rudawy Ziarnopłon niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 8:52
Nie martw się wdawać w dyskusję z ...ami ale Roman postawił miasto że nie mamy się czego wstydzić w porównaniu z okolicznymi pipidówami choćby taki Lubań czy taki Głogów. A jak ktoś chce się tak bardzo przekonać niech się przejedzie do Jeleniej Góry przejdzie po Rynku to zobaczy. Bo najwięcej do powiedzenia mają ci co najmniej robili czyli patologia.

Zastosowana autokorekta

~~Bladoniebieska Bylica niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 11:46
~~Ddd napisał(a): Kopa w jaja powinna mu zasadzić .

i tego oczekuje spoleczenstwo
~~Miedzianoczerwona Scewola niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 12:37
To medal za zburzenie mostu koło basenów - świetne posunięcie przed otwarciem basenów - gratulacji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza