Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowe baseny w Bolesławcu pękają w szwach mimo krytyki. Sprawdziliśmy, jak jest naprawdę [WIDEO]
~~Kakaowy Sundaville niezalogowany
15 godz. 47 min. temu
„ Tak się trwoni kasę.
Buduje się obiekt, który ma bardzo ograniczony dostęp
i tylko z DK94, która jest w godzinach szczytowych obłożona
niczym mumia zwojami bandażu.
Where is LOGIC?
Gdzie kończy się logika tam zaczyna się Bolesławiec i jego stan umysłu.. ”
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolesławianin niezalogowany
14 godz. 9 min. temu
Ponieważ lubię pływać ,a ktoś tu wspominał o Złotoryji ,postanowiłem zrobić rekonesans .
Parking 0 zł ,wstęp 0 zł , plaża , także trawiaste miejsca ,Ratownik , miejsca do pływania dla dzieci i dla dorosłych , porobione drewniane mola , przebieralnie , grill pod dachem ze stołami i siedzeniami , możliwość spaceru wokół ośrodka nad wodą po drewnianych podestach , wszędzie dużo ławek , atrakcje : na drzewach porobione kładki dla lubiących wspinaczki , nadzorowane przez alipinistów ,zjazdy na linie nad lustrem wody. W lesie ścieżki spacerowe itd itd .polecam
~~ooooo niezalogowany
10 godz. 5 min. temu
Dlaczego LEŚNY POTOK ZAMKNIĘTY taki skwar ...... czy ktoś myśli w tym mieście... chyba nie.
~~Jasio niezalogowany
9 godz. 3 min. temu
~~Bolesławianin napisał(a): Ponieważ lubię pływać ,a ktoś tu wspominał o Złotoryji ,postanowiłem zrobić rekonesans .
Parking 0 zł ,wstęp 0 zł , plaża , także trawiaste miejsca ,Ratownik , miejsca do pływania dla dzieci i dla dorosłych , porobione drewniane mola , przebieralnie , grill pod dachem ze stołami i siedzeniami , możliwość spaceru wokół ośrodka nad wodą po drewnianych podestach , wszędzie dużo ławek , atrakcje : na drzewach porobione kładki dla lubiących wspinaczki , nadzorowane przez alipinistów ,zjazdy na linie nad lustrem wody. W lesie ścieżki spacerowe itd itd .polecam

Co na to Piotrek? Co na to Romek?
Jestem wesoły Romek ;]
I nie podskakiwać mi tu bo jak się wkur/w/ię to resztę ławek wam zabiorę i co mi zrobicie?
Zapytacie gdzie są? A xuj wam do tego u kogo mogą być w ogrodzie .
~~Jasnoczerwona Cebula niezalogowany
1 godz. 5 min. temu
Byłem ostatnio z dzieckiem, ogólnie jesli chodzi typowo o dzieci, to na pewno jest dużo frajdy. Fakt powinno być coś dodatkowego dla młodzieży aby nie musieli rodzice ich zabierac do innych miast.
Duży minus był taki, ze oderwało się koło od jednego z zaworów wody na placu dla dzieci i akurat moj syn nabił się głową na wystający bolec. Całe szczęście, ze nie stało się nic poważniejszego. Takie rzeczy dla dzieci powinny być lepiej zrobione, a także sprawdzane. Dodam, ze po zgłoszeniu nikt nie przejął sie tym.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza