Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
5,99 zł za 100 gramów domowej kuchni! - Restauracja Zielony Dom zaprasza
~~Posiwiały Kielichowiec niezalogowany
wczoraj o 11:29
Bardzo dziękuję restauracja mnie nie skusi na żadne jedzenie zrobię sobie sam mam ręce i nogi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Posiwiały Kielichowiec niezalogowany
wczoraj o 11:31
Bardzo dziękuję restauracja mnie nie skusi na żadne jedzenie zrobię sobie sam mam ręce i nogi. Jakby nie działały te wszystkie chwyty reklamowe to i tak zapłaci się 30 lub 40 zł a za obiad.. A za 30 zł to jest 3
2 kg karkówki, trzy dni można jeść ile się chce.
~~Fioletowoczarna Brzoza niezalogowany
wczoraj o 11:35
Nie pisz głupot mój chomik może by się najadł .
~~Czarnofioletowa Fortegilla niezalogowany
wczoraj o 11:37
A ile 100 g wódki?
~~Różowoczerwona Sośnica niezalogowany
wczoraj o 11:39
Kilka razy wziąłem od nich ale nie urywa i chyba nie ma w Bolesławcu miejsca gdzie można smacznie zjeść, niestety.
~~KaśkaBe niezalogowany
wczoraj o 13:00
Byłam z rodzinką, próbowaliśmy i każdy znalazł coś dla siebie. Nam smakowało.
Polecam samemu sprawdzić zanim się napisze "a mi się wydaje..."
pozdrawiam
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
wczoraj o 13:48
Bardzo dobra restauracja, polecam!
~~Gosc niezalogowany
wczoraj o 17:26
Siema. Średnio danie waży ok. 500 g. To juz daje 30 zł. Doliczyć napój wyjdzie ponad 40 zl. To jest tanio za takie ścieki?
Niet. Fenkju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza