Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Święto Ceramiki zakończone. Podsumował je prezydent Piotr Roman [WIDEO]
~~Młody Bolesławianin niezalogowany
2 godz. 9 min. temu
Bolesławiec to miasto dla starych dziadów bo rządzone przez takich.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Emeryt niezalogowany
1 godz. 34 min. temu
~~Julek napisał(a): Istny plan depopulacyjny poprzez szczepionki.Tak zaszczepili gady w USA żołnierzy przed wysłaniem do Hiszpani.Szefem tej akcji szczepionkowejbył Ojciec bila gatesa Po wyladowaniu tysiący żołnierzy amerykanskich w Hiszpani zaczeli mieć gorączkę.Goraczka to objaw naturalny to obrona organizmu przed infekcją. Po kilku dniach tysiące żołnierzy amerykańskich umierało. Gady nazwali to grypa hiszpańska.A prawda taka że żołnierze zostali zamordowani poprzez szczepionki gatesa.
To prawda to miało miejsce przed 1 wojna Światową. W podręcznikach tego nie znajdziemy.To samo teraz się dzieje .Trzeba być uważnym II roztropnym.Mnie dziwią setki telefonow na badania.Jak zapytałem jak tak się troszczycie o mnie to zróbcie mi protezę zębów. Pani się wyłączyła.
~~Krwawosiny Rozwar niezalogowany
1 godz. 24 min. temu
~~Emeryt napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Julek napisał(a): Istny plan depopulacyjny poprzez szczepionki.Tak zaszczepili gady w USA żołnierzy przed wysłaniem do Hiszpani.Szefem tej akcji szczepionkowejbył Ojciec bila gatesa Po wyladowaniu tysiący żołnierzy amerykanskich w Hiszpani zaczeli mieć gorączkę.Goraczka to objaw naturalny to obrona organizmu przed infekcją. Po kilku dniach tysiące żołnierzy amerykańskich umierało. Gady nazwali to grypa hiszpańska.A prawda taka że żołnierze zostali zamordowani poprzez szczepionki gatesa.
To prawda to miało miejsce przed 1 wojna Światową. W podręcznikach tego nie znajdziemy.To samo teraz się dzieje .Trzeba być uważnym II roztropnym.Mnie dziwią setki telefonow na badania.Jak zapytałem jak tak się troszczycie o mnie to zróbcie mi protezę zębów. Pani się wyłączyła.
Wszystko się kleji Ojciec gatesa był komunistą. Mając wpływy chciał osłabić interwencję żołnierzy amerykanskich w Hiszpani.Poprzez zabójcze szczepionki.Tam była rewolucja komunistów.
~~Obserwator niezalogowany
1 godz. 22 min. temu
~~Krwawosiny Rozwar napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Emeryt napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Julek napisał(a): Istny plan depopulacyjny poprzez szczepionki.Tak zaszczepili gady w USA żołnierzy przed wysłaniem do Hiszpani.Szefem tej akcji szczepionkowejbył Ojciec bila gatesa Po wyladowaniu tysiący żołnierzy amerykanskich w Hiszpani zaczeli mieć gorączkę.Goraczka to objaw naturalny to obrona organizmu przed infekcją. Po kilku dniach tysiące żołnierzy amerykańskich umierało. Gady nazwali to grypa hiszpańska.A prawda taka że żołnierze zostali zamordowani poprzez szczepionki gatesa.
Wszystko się kleji Ojciec gatesa był komunistą. Mając wpływy chciał osłabić interwencję żołnierzy amerykanskich w Hiszpani.Poprzez zabójcze szczepionki.Tam była rewolucja komunistów.
I szumnie media zaklamane na garnuszku gadów nazwali to grypa hiszpanka.Teraz to samo się dzieje.
~~Karol G niezalogowany
36 min. temu
Totalna porażka. Zrobili wielką piaskownicę na parkingu - za setki tysięcy. Przestarzałe tzw. Wesołe miasteczko od lat temu samo Czechów. Postawili stragany jak na odpuście i budki z żarciem dla świń z cenami z kosmosu.
Te pseudo ŚC to jeden wielki festyn.
Z roku na rok coraz gorzej. Roman i Filipowicz szczegolnie powinni sami honorowo podać sie do dymisji.
~~Do wyzej niezalogowany
17 min. temu
Do lekarza biegusiem marudo w chinskich klapkach
~~Xyz niezalogowany
13 min. temu
~~Karol G napisał(a): Totalna porażka. Zrobili wielką piaskownicę na parkingu - za setki tysięcy. Przestarzałe tzw. Wesołe miasteczko od lat temu samo Czechów. Postawili stragany jak na odpuście i budki z żarciem dla świń z cenami z kosmosu.
Te pseudo ŚC to jeden wielki festyn.
Z roku na rok coraz gorzej. Roman i Filipowicz szczegolnie powinni sami honorowo podać sie do dymisji.

I właśnie dlatego, że jest tak źle są tam co roku tysiące ludzi i ciężko przejść ulicami. Każdy z przyjezdnych do mnie gości zawsze chwali to święto, uwielbia ceramikę, a samo miasto zachwalane jest za jego piękno.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza