~~Julek napisał(a): Istny plan depopulacyjny poprzez szczepionki.Tak zaszczepili gady w USA żołnierzy przed wysłaniem do Hiszpani.Szefem tej akcji szczepionkowejbył Ojciec bila gatesa Po wyladowaniu tysiący żołnierzy amerykanskich w Hiszpani zaczeli mieć gorączkę.Goraczka to objaw naturalny to obrona organizmu przed infekcją. Po kilku dniach tysiące żołnierzy amerykańskich umierało. Gady nazwali to grypa hiszpańska.A prawda taka że żołnierze zostali zamordowani poprzez szczepionki gatesa.To prawda to miało miejsce przed 1 wojna Światową. W podręcznikach tego nie znajdziemy.To samo teraz się dzieje .Trzeba być uważnym II roztropnym.Mnie dziwią setki telefonow na badania.Jak zapytałem jak tak się troszczycie o mnie to zróbcie mi protezę zębów. Pani się wyłączyła.
~~Emeryt napisał(a):Wszystko się kleji Ojciec gatesa był komunistą. Mając wpływy chciał osłabić interwencję żołnierzy amerykanskich w Hiszpani.Poprzez zabójcze szczepionki.Tam była rewolucja komunistów.Ktoś napisał: ~~Julek napisał(a): Istny plan depopulacyjny poprzez szczepionki.Tak zaszczepili gady w USA żołnierzy przed wysłaniem do Hiszpani.Szefem tej akcji szczepionkowejbył Ojciec bila gatesa Po wyladowaniu tysiący żołnierzy amerykanskich w Hiszpani zaczeli mieć gorączkę.Goraczka to objaw naturalny to obrona organizmu przed infekcją. Po kilku dniach tysiące żołnierzy amerykańskich umierało. Gady nazwali to grypa hiszpańska.A prawda taka że żołnierze zostali zamordowani poprzez szczepionki gatesa.To prawda to miało miejsce przed 1 wojna Światową. W podręcznikach tego nie znajdziemy.To samo teraz się dzieje .Trzeba być uważnym II roztropnym.Mnie dziwią setki telefonow na badania.Jak zapytałem jak tak się troszczycie o mnie to zróbcie mi protezę zębów. Pani się wyłączyła.
~~Krwawosiny Rozwar napisał(a):Ktoś napisał: ~~Emeryt napisał(a):I szumnie media zaklamane na garnuszku gadów nazwali to grypa hiszpanka.Teraz to samo się dzieje.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Julek napisał(a): Istny plan depopulacyjny poprzez szczepionki.Tak zaszczepili gady w USA żołnierzy przed wysłaniem do Hiszpani.Szefem tej akcji szczepionkowejbył Ojciec bila gatesa Po wyladowaniu tysiący żołnierzy amerykanskich w Hiszpani zaczeli mieć gorączkę.Goraczka to objaw naturalny to obrona organizmu przed infekcją. Po kilku dniach tysiące żołnierzy amerykańskich umierało. Gady nazwali to grypa hiszpańska.A prawda taka że żołnierze zostali zamordowani poprzez szczepionki gatesa.To prawda to miało miejsce przed 1 wojna Światową. W podręcznikach tego nie znajdziemy.To samo teraz się dzieje .Trzeba być uważnym II roztropnym.Mnie dziwią setki telefonow na badania.Jak zapytałem jak tak się troszczycie o mnie to zróbcie mi protezę zębów. Pani się wyłączyła.
Wszystko się kleji Ojciec gatesa był komunistą. Mając wpływy chciał osłabić interwencję żołnierzy amerykanskich w Hiszpani.Poprzez zabójcze szczepionki.Tam była rewolucja komunistów.
~~Karol G napisał(a): Totalna porażka. Zrobili wielką piaskownicę na parkingu - za setki tysięcy. Przestarzałe tzw. Wesołe miasteczko od lat temu samo Czechów. Postawili stragany jak na odpuście i budki z żarciem dla świń z cenami z kosmosu.
Te pseudo ŚC to jeden wielki festyn.
Z roku na rok coraz gorzej. Roman i Filipowicz szczegolnie powinni sami honorowo podać sie do dymisji.