Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

2820
#k1p nieaktywny
7 października 2011r. o 16:32
Kolejny "kwiatek". Mój bordowy Mieczysław w południe. Bądź mądry i wyjedź...[img=1317997828_pxi2bk7.jpg]

Dla nieznających okolicy: do przodu nie da rady :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 października 2011r. o 16:37
k1p napisał(a): Gorzej, jak inni dostosują się do Ciebie i każdy będzie parkował z linią między kołami :-)

Hmmm..... a wiesz ze to możne było by i super:) Skoro taki/a ślepuga nie umie się zmieścić ładnie w miejsce miedzy liniami to rzeczywiście niech ta czerwona linia będzie dla niego wyznacznikiem środka samochodu i tym dziwnym sposobem większość będzie zaparkowana dobrze tzn. źle inaczej :]

Zmoderowano 07.10.2011 godz.19:48 - powód: cytowanie (sentinel)
2820
#k1p nieaktywny
7 października 2011r. o 16:39
W efekcie niewykorzystane zostanie tylko jedno miejsce, pół z jednej i pół z drugiej strony parkingu...
To tak jak na lotnisku, manewrujący samolot też trzyma się środkowej linii...Widać co niektórzy są wysokich lotów ;)
~ niezalogowany
7 października 2011r. o 16:41
Ale masz problem. Wystarczy uzyc klaksonu, i kierowca blokujacy pojawi sie na parkingu. Kiedy jestem zablokowany w ten sposob to metoda klaksonu zawsze dziala. Troche wyrozumialosci w sytuacjach kiedy brakuje miejsc parkingowych.
2820
#k1p nieaktywny
7 października 2011r. o 19:46
Użyłam pierwszy i ostatni raz klaksonu, bo rano miałam rozwalone lusterko boczne...
Tutaj działa siła akcji i reakcji.
Co do takiego parkowania, niech sobie stają. Tym bardziej, że akurat tym autem jeżdżę może dwa razy w tygodniu. Ale chciałabym wiedzieć, gdy wyjeżdżam rano do pracy do kogo zadzwonić, aby odjechał :-)
Kwestia dogadania się i problem znika. Tylko mało z nas chce się dogadać... ;(

Dopisane 07.10.2011r. o godz. 16:50:

~ napisał(a): wyszedłbym bez zaproszenia gdyby był mój :)

Zbierzmy więc siły i dziś wieczorem go przepchajmy :)

Dopisane 07.10.2011r. o godz. 19:46:

Dawajcie, bo ford nadal stoi :D
~Ja niezalogowany
7 października 2011r. o 20:39
masii napisał(a):
~Ja napisał(a): To dzisiejsze z parkingu pod Orką

nic nie widzę

Sorry ale wcielo mi linki
Oto prawidlowe
(...)

Zmoderowano 09.10.2011 godz.12:19 - powód: Nr rejestracyjne (sentinel)
5765
#osa nieaktywny
9 października 2011r. o 0:06
Ja dostaje tylko szału jak ludzie parkują na zakrętach np wzdłuż ulicy Ceramicznej! Ok. rozumiem, że mieszkańcy muszą zaparkować przy chodniku ale ludzie, na zakręcie?! Kiedy jedziesz sobie grzecznie 30-40km/h a zza zakrętu widzisz nagle stojące auto i drugie jadące z naprzeciwka to można zawału dostać i modlić się, żeby nie zawiodły hamulce !
Czemu policja nie może przejechać się czasem w tamte rejony i coś z tym zrobić?! :(

W grzywie wiatr w kopytach magia.. ;)
7709
#andrzej1985r1 nieaktywny
9 października 2011r. o 7:43
TAK Z INNEJ BECZKI
osobiście nie mam nic do kobiet za kierownicą ale wczoraj jedna pani przeszła samą siebie jadąc w kierunku b-ca od gromadki rozmawiała sobie podczas jazdy przez telefon i wyjeżdżając za zakretu pakuje sie prosto na mój pas mi pozostało zrobić duże oczy i hamulec do oporu potraktować i patrzec czy rów nie za głeboki ale w ostatnim momencie odbiła spowrotem ja miałem ciepło ale kierowca autobusu do głogowa który jechał za mną to musiał miec dopiero cieżko bo miał troche ludzi na pokładzie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza