Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~ niezalogowany
10 listopada 2013r. o 15:03
a jak sie wbic na miejski hotspot ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 listopada 2013r. o 15:10
Ja niejeden raz zgłaszałem problem kiepskiego internetu na weekend.Oczywiście zawsze byłem ten jedyny.Myślę,że najwyższy czas zacząć od nich wymagać,w końcu płacimy za to.Trzeba do nich zgłaszać każdą pierdołę.Niech mają wreszcie świadomość,że można ich zmienić.
3045
#WujekSamoZlo nieaktywny
10 listopada 2013r. o 15:14
~ napisał(a): Ja niejeden raz zgłaszałem problem kiepskiego internetu na weekend.Oczywiście zawsze byłem ten jedyny.Myślę,że najwyższy czas zacząć od nich wymagać,w końcu płacimy za to.Trzeba do nich zgłaszać każdą pierdołę.Niech mają wreszcie świadomość,że można ich zmienić.

Gdzie to sie zgłasza?
Dzis od rana masakra.
~ niezalogowany
10 listopada 2013r. o 15:18
Najlepiej w ich biurze w Bolesławcu koło baru mlecznego osobiście,albo telefonicznie.Trzeba ich naciskać bo klientów zaczynają totalnie olewać.
3045
#WujekSamoZlo nieaktywny
10 listopada 2013r. o 15:38
~ napisał(a): Najlepiej w ich biurze w Bolesławcu koło baru mlecznego osobiście,albo telefonicznie.Trzeba ich naciskać bo klientów zaczynają totalnie olewać.

Ja pierd***ę. Chyba jest niedziela, a jutro swięto państwowe! Dobrze wiem, ze moge pójść do biura, ale za dwa dni.
Chodzi mi o telefon, jesli ktos ma pod reką, bo np. zgłaszał problem przed chwilą. Znalezienie telefonu za pomocą tak działajacego intenetu proste nie będzie.
~ niezalogowany
10 listopada 2013r. o 15:39
Najwyższy czas żądać od dostawcy internetu obniżenia opłaty za każdy dzień,w którym tak jak dziś łącze internetowe muli.
~ niezalogowany
10 listopada 2013r. o 15:49
Nr telefonu do biura : 75 7326543
~klimper niezalogowany
10 listopada 2013r. o 15:49
Internet z kablowki tak muli, ze nawet nie da sie zrobic speedtestu. Jakas masakra.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza