Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~egerszege niezalogowany
10 listopada 2013r. o 18:13
~ napisał(a): mowia ze usowanie potrwa 1h albo 5h niezdecydowali sie jeszcze ale to 2h temu dzwonilem wiec raczej 5h to potrwa.... dzwoncie do skutku ... wkoncu odebrali

jak bedziecie wydzwaniac to ptrwa to i 10 godzin...przeciez telefon odbiera kolo, ktory tam grzebie....ludzie....uzyjcie czasem mozgu....przestancie go tylko nosic...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Misia niezalogowany
10 listopada 2013r. o 18:21
Długi weekend, kupiłam członkostwo VIP na jednym z portali, żeby obejrzeć coś z dziećmi a tu lipa.. ani filmu, ani internetu. Jak długo może jeszcze potrwać awaria? O jakości połączeń telefonicznych nie wspomnę, jakby znajomi dzwonili do mnie z kosmosu
4596
#becia73 nieaktywny
10 listopada 2013r. o 18:24
LUDZIE dajcie im pracować i usunąć tą awarię jak będą odbierać telefony to nigdy tego nie skończą. Cieszcie się że pracują w niedziele bo wielu innych dostawców ma niedziele wolne i nie ruszy palcem nawet w razie awarii.
~nusia niezalogowany
10 listopada 2013r. o 18:28
a skąd to możesz wiedzieć że pracują :>
~nusia niezalogowany
10 listopada 2013r. o 18:30
jakby pracowali od wczoraj by to naprawili
4596
#becia73 nieaktywny
10 listopada 2013r. o 18:31
~nusia napisał(a): a skąd to możesz wiedzieć że pracują :>

Akurat znam część ekipy tam pracującej i wiem że nie siedzą z założonymi rękami!
~nusia niezalogowany
10 listopada 2013r. o 18:41
ta.. już to widzę jak naprawiają haha , od wczoraj napewno by naprawili jakby naprawiali więc się nie mądruj
~ niezalogowany
10 listopada 2013r. o 18:51
no tak, większości osób wydaje się, że wystarczy wcisnąć tajny przycisk podpisany "usuń problem" i wszystko działa.

PS.

u mnie na tą chwile już chula jak trzeba
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza