Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~ niezalogowany
10 listopada 2013r. o 15:50
757326543 moze laskawcy odbiora .... ja juz rozmawialem dzwoncie sami
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3045
#WujekSamoZlo nieaktywny
10 listopada 2013r. o 15:54
Co mówią na temat awarii?

Dopisane 10.11.2013r. o godz. 15:54:

Po jednym sygnale: "Telewizja Azart Sat, prosze zostawić wiadomość."
~. niezalogowany
10 listopada 2013r. o 15:54
telefonu oczywiście nikt nie odbiera, trzeba napisać do właściciela azartu, tyle że tak muli że cieżko cokolwiek znaleźć
~ niezalogowany
10 listopada 2013r. o 16:01
mowia ze usowanie potrwa 1h albo 5h niezdecydowali sie jeszcze ale to 2h temu dzwonilem wiec raczej 5h to potrwa.... dzwoncie do skutku ... wkoncu odebrali

1076
#roberttre nieaktywny
10 listopada 2013r. o 16:13
jest internet :) windows 8.1 nie ma gry saper :/

Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone- jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez mojej zgody jest zabronione!
~. niezalogowany
10 listopada 2013r. o 16:20
roberttre napisał(a): jest internet :) windows 8.1 nie ma gry saper :/

gdzie jest internet?? to mulenie??
1076
#roberttre nieaktywny
10 listopada 2013r. o 16:57
poprawka BYŁ przez chwile :|

Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone- jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez mojej zgody jest zabronione!
2186
#piotrek nieaktywny
10 listopada 2013r. o 17:36
U mnie tez muli.Masakra.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza