Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~ niezalogowany
10 listopada 2013r. o 20:48
jak złapie to jest dobrze http://www.speedtest.net/result/3092231749.png ale tylko na kilka chwil
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mulstar niezalogowany
10 listopada 2013r. o 21:48
A mnie już ...j strzela, bo jak zawsze do nich dzwonię to mówią że jest u nich wszystko w porzadku a u mnie nie działa, robie reset rutera, modemu i dalej kicha, już na poważnie zastanawiam sie nad zmianą dostawcy internetu.
Dziadostwo, jak nie potrzebuje to jest 8, 2 a jak cos bym podzialal to albo nie ma, albo jest 0, 5 mega.
~Mulstar niezalogowany
10 listopada 2013r. o 21:53
[img=1384116799_cykckza.gif]
~:) niezalogowany
10 listopada 2013r. o 21:56
u mnie śmiga ;)
2062
#bylu nieaktywny
10 listopada 2013r. o 21:59
Działa i nie działa. Tak od kilku godzin. Jest a za chwilę nie ma.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
~triruriru niezalogowany
10 listopada 2013r. o 22:07
Dokładnie, raz 0,5 mb raz 9 ... Wścieknę się zaraz... :/
~wika niezalogowany
11 listopada 2013r. o 0:26
Rozumiem ze mogla nastapic jakas awaria. Wstyd tak traktowac swoich klientow zadnej informacji od azartsatu.
~mir.ko niezalogowany
11 listopada 2013r. o 0:33
wielu mowi o zmianie dostawcy. proponuje by ulatwic im decyzje wypowiedzieli sie ci rok temu zmienili dostawce sieciowego
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza