Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Telewizja cyfrowa azart sat

670
ramaj
18 marca 2010r. o 8:02
To brak konkurencji nas tak bije.
W telewizji UPC 80 kanałów cyfrowych + net 25 Mb za 105 zeta (http://www.upc.pl/dobrywybor/?campaignID=dobrywyborhp_onet&NW=dobrywyborLUTONET) , w naszym Azartsat ok.100 kanałów 92 zeta.
O czym tu mówić.Myśle jednak ,że jeszcze trochę - nowych kabli pewnie nikt nie położy ,ale za jakis czas zaczną rozszerzać oferty te Dialogi czy inne TPSA a wtedy szlag trafi ten Azart wraz z całą dworską telewizją.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
315
#mir.ko nieaktywny
18 marca 2010r. o 10:36
na Dialog czy TP nie licze. lata miną zanim coś tu konkretnego będzie. ale wystarczy że N-ka da umowy bez ograniczeń na poziomie do 50 zł a nie jak dotąd co rok trzeba sprzęt oddawać i umowe odświeżać. bzdura, wtedy net z kablówki a tv z N-ki
670
ramaj
18 marca 2010r. o 11:49
Net z kablówki miałem kilka lat,teraz od 2 lat mam z Dialogu - ten pierwszy się nie umywa do drugiego.
Co do TV od operatorów telefonicznych to nie byłbym pewien ,ze potrwa lata zanim ich oferta stanie się konkurencyjna - już w tej chwili to co daje Dialog da się oglądać i to jest przyszłość - bez wieszania anten na zewnątrz i ciągania kabli przez mieszkanie.
~rafcio niezalogowany
19 lutego 2011r. o 9:35
Do poniedziałku odkodowane będą cyfrowe kanały nadawane w Telewizji kablowej AZART-SAT.

Odbiór w telewizorach z dekoderem Mpeg4 ( włączyć wyszukiwanie kanałów cyfrowych ) ;)
~n-ka niezalogowany
19 lutego 2011r. o 11:19
N-ka ma ponad 80 kanałów za 48zl. A od marca bedzie juz 25 HD, bo dojdą HBO 2 HD, HBO Comedy HD.
2900
#falco nieaktywny
19 lutego 2011r. o 13:34
...necik z Dialogu!!!!-super sprawa...nigdy,nigdy nie ,,zerwał ,,mi połączenia :) co do kablówki to chyba macie rację z tym bojkotem bo porównując ją ostatnio z,, enką,,widzę kolosalne różnice programowo-cenowe ...proszę tylko o odpowiedz czy nie będzie właśnie problemów z sygnałem,pytam tych którzy już mają enkę... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~:) niezalogowany
19 lutego 2011r. o 13:58
falco napisał(a): ...necik z Dialogu!!!!-super sprawa...nigdy,nigdy nie ,,zerwał ,,mi połączenia :) co do kablówki to chyba macie rację z tym bojkotem bo porównując ją ostatnio z,, enką,,widzę kolosalne różnice programowo-cenowe ...proszę tylko o odpowiedz czy nie będzie właśnie problemów z sygnałem,pytam tych którzy już mają enkę... :)

Cyfra w kablówce ma największą ofertę programową dostępną na rynku : 160 programów cyfrowych ( w tym 22 HD ).

Podobno planują możliwość wzięcia pakietów cyfrowych nie płacąc za analog 48zł ;)
~ niezalogowany
19 lutego 2011r. o 15:20
~:) napisał(a):
falco napisał(a): ...necik z Dialogu!!!!-super sprawa...nigdy,nigdy nie ,,zerwał ,,mi połączenia :) co do kablówki to chyba macie rację z tym bojkotem bo porównując ją ostatnio z,, enką,,widzę kolosalne różnice programowo-cenowe ...proszę tylko o odpowiedz czy nie będzie właśnie problemów z sygnałem,pytam tych którzy już mają enkę... :)

Cyfra w kablówce ma największą ofertę programową dostępną na rynku : 160 programów cyfrowych ( w tym 22 HD ).

Podobno planują możliwość wzięcia pakietów cyfrowych nie płacąc za analog 48zł ;)

Dokladnie... Kablowka ma najlepsza oferte w B-c porownujac N, cyfre + i inne bzdety. Wiem, bo tv cyfrowa bralem 2 mies. temu. Net moze i gorszy niz w dialogu:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Orange zaprasza