Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porodówka w Bolesławcu

~ niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 19:39
~ napisał(a): jakie są stosowane szwy podczas nacięcia krocza samorozpuszczalne czy zwykle?

samorozpuszczalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 kwietnia 2013r. o 20:15
Witam, na wypisie ze szpitala mam zalecenie: kontrola za 6 tygodni, orientuje się ktoś czy mam iść do swojego ginekologa czy zadzwonic i zarejestrowac sie na wizyte w szpitalu?
~ niezalogowany
18 kwietnia 2013r. o 20:29
do swojego ginekologa przeciez to oczywiste
~ niezalogowany
24 lipca 2013r. o 14:18
orientuje się ktoś czy można mieć poród rodzinny bez ukończonej szkoły rodzenia ?
~ula niezalogowany
24 lipca 2013r. o 15:28
~ napisał(a):
~ napisał(a): jakie są stosowane szwy podczas nacięcia krocza samorozpuszczalne czy zwykle?

samorozpuszczalne.
Niekoniecznie.Ja miałam nie rozpuszczalne i nikt mnie nie poinformował-nawet w wypisie nie było o tym słowa.Dopiero jak po miesiącu trafiłam do lekarza z powodu niepokojących dolegliwości okazało się że mam nie zdjęte szwy które zaczęły wrastać w skórę powodując ból.
~pacjentka niezalogowany
28 lipca 2013r. o 21:11
Pierwsze dziecko rodziłam w Bolesławcu, drugie natomiast w Lubaniu i mam porównanie. Szczerze polecam Lubań!! Położne miłe, sympatyczne, pomocne, opieka nad noworodkiem pierwsza klasa, dwa razy dziennie przychodzi pediatra do dziecka. jak wychodził ze szpitala to powiedziałam położnym że będę je chwalić na wszystkich odpustach!!! Także ja osobiście gorąco polecam Lubań!!
~ niezalogowany
29 lipca 2013r. o 9:46
a jak jest z porodem po CC? można rodzić naturalnie czy od razu decydują się na drugie CC ?
~ niezalogowany
29 lipca 2013r. o 10:03
~ napisał(a): a jak jest z porodem po CC? można rodzić naturalnie czy od razu decydują się na drugie CC ?

zależy ile czasu minęło od cc, jeśli co najmniej 2 lata to jest szansa na naturalny, z tym że często jednak robią drugie cc, żeby nie ryzykować pęknięciem macicy np
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo