dzionek faktycznie do d..y
może to przez tą pogodę +11 w styczniu- to jakaś masakra- ma ktoś jakiś pomysł na poprawę humoru...? normalnie jestem nie do życia :| :| :| :| :|
nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
Hooooleeeraaaa noooo !! !! !! !!
Już myślałam,ze to mi taaaak ziiimnoooo ;) ...aaa tooo,tyyyylkoooo -----Wiosenne przesilenie :D a nawet i letnie może byc :D
Dopisane 02.01.2012r. o godz. 16:26:
Dalej nic :| to.... :D
Przychodzi baba do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, wie pan co, jestem jakoś dziwnie chora. Jakbym się położyła to bym leżała, leżała... Jakbym szła to bym szła, szła...
A doktor:
- A jakbym cię w dupę kopną to byś leciała, leciała i leciała...
tomek8319 napisał(a): dzionek faktycznie do d..y
może to przez tą pogodę +11 w styczniu- to jakaś masakra- ma ktoś jakiś pomysł na poprawę humoru...? normalnie jestem nie do życia :| :| :| :| :|
Ja odkurzyłam auto - humor prawie się nie zmienił - ale czymś się jeszcze zajmę - a potem jeszcze - aż w końcu chandra minie:D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.