Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5183
magnum44
2 stycznia 2012r. o 18:25
~ napisał(a): nikt nie zaspał Magnumku :) tylko niekiedy nie ma co pisać lub po prostu się nie chce...może zaczyna brakować wiary w to co się pisze...

Skąd ja to znam...
Pisz... pisz, pisz... wiara jest zbawienna... trzyma nas przy życiu:)
Nie jeden raz wiedziałam, że nic nie można zmienić, ale wiara pomogła mi przetrwać...
przetrwać najgorsze!
I... jestem, żyję i... myślę, myślę, myślę:):)

&feature=related
Już to "wrzucałam" na Dżemie, ale warte jest powtórzenia:)

I jeszcze to:

:) :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
2 stycznia 2012r. o 18:33
Widzę, że próbujecie zmienić swój nastrój dowcipami :) Faktycznie, ten dzień jest taki ...nijaki, ale cóż, przecież trzeba iść ...
&feature=player_embedded

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
2 stycznia 2012r. o 19:18
Dla mnie dzisiaj jest przepiękny dzień i... szczególny:):)

Wam też tylko takich życzę:)

E, kochana co Ty piszesz, jaki ciężki??
Ciężko to mogło być wczoraj, po Sylwestrze!!
Choć ja tak nie miałam:)

Ludziki Kochane cieszcie się... prosze Was:) nawet z najdrobniejszych pięknych rzeczy dnia codziennego:):)

Chyba jakaś wariatka jestem, bo ja tak mam :| :|

A by Was chudy Pikuś!! Jak nie chcecie!!

:* :* :* :* :* :* :*

I tak Was kocham:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
7612
bax
2 stycznia 2012r. o 19:24
Już miałam mówic,że diabli wzięli moje zasady :D ...
Magnum jesteś kochana :* bo brakowało mi dziś tego optymizmu :)
Tak więc dzięki Tobie,zacznę życ tylko chwila ;)
&feature=related
6979
E
2 stycznia 2012r. o 19:31
Magnum :* Bax :* cholerka, i tej wersji się trzymamy, na pohybel...wpisać właściwe:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~nieznajomy niezalogowany
2 stycznia 2012r. o 19:39
może jutro będzie mi lepiej a dlaczego miałabym nie mieć złego dnia no dlaczego ? ;)
6979
E
2 stycznia 2012r. o 19:41
Nieznajomy :* każdemu się należy, to dlaczego Tobie żałować :|

5640
#Nudabida nieaktywny
2 stycznia 2012r. o 19:51
bax napisał(a):

Znany na całym świecie psychiatra został zaproszony na spotkanie organizowane przez Narodową Ligę Kobiet. Po prelekcji jedna z organizatorek podeszła i zapytała:
- Proszę mi powiedzieć doktorze, w jaki sposób rozpoznaje pan chorobę psychiczną u osoby zachowującej się zwyczajnie?
- Nic prostszego. Zadaje się banalnie proste pytanie na które każdy powinien odpowiedzieć. Jeśli nie odpowie, należy taką osobę bezzwłocznie odizolować.
- Jakie to pytanie?
- Kapitan Cook odbył cztery podróże wokół ziemi i umarł w trakcie jednej z nich. Która to była?
Kobieta zamarła i zaczęła się głośno śmiać zażenowana:
- Wie pan co doktorze? Nie mógłby pan zadać mi innego pytania? Musze się przyznać, iż nigdy nie byłam zbyt dobra z historii.

Ok :| Czyli co?? Już się nigdy nie dowiem, która to była? Czy jest na sali historyk ? :D

Hie hie hie :D :D :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.