Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

3943
#FRANCA nieaktywny
21 marca 2012r. o 19:57
E napisał(a): A witajcie ludziska :D :*

No w końcu jakiś wspólny język :* :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
21 marca 2012r. o 19:59
Akiwo :* osóbki o Twoim imieniu są baaaardzo grzeczne :| :D , więc narozrabiać nie mogą, no może trochę :D

Dopisane 21.03.2012r. o godz. 19:59:

FRANCO :| :* co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem :D :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3943
#FRANCA nieaktywny
21 marca 2012r. o 20:03
E napisał(a): Akiwo :* osóbki o Twoim imieniu są baaaardzo grzeczne :| :D , więc narozrabiać nie mogą, no może trochę :D Dopisane 21.03.2012r. o godz. 19:59:FRANCO :| :* co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem :D :D

Czyli nic :D ale ja Ci to dopiero powiem :D :D :D :D Dobra spadam,dobranoc Wszystkim;) :* :* :* :* :* :*
7612
bax
21 marca 2012r. o 20:07
spac idziecie :| ,to ja też idę ;) tylko modły odprawię w nieznane ;) ...

Modlitwa wieczorna kobiety:

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari – za cash nie na raty
Duze mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić – nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić
Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę – on płaci podatki
On nie ma kolegów – ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele – okoliczne banki
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak mi to załatwisz – wzrośnie moja wiara

Modlitwa wieczorna faceta:

Panie mój daj mi głuchoniemą nimfomankę z dużym kontem w banku.
Ma być właścicielką sklepu monopolowego i mieć własny jacht i napalone
koleżanki nimfomanki. Wiem że to się nie rymuje – ale tu nie o rym chodzi.

;)
Dobranoc :)
7646
#Akiwa nieaktywny
21 marca 2012r. o 20:07
E napisał(a): Akiwo :* osóbki o Twoim imieniu są baaaardzo grzeczne :| :D , więc narozrabiać nie mogą, no może trochę :D

E wiem :) Ty też wiesz,że ja wiem:D Nubi mam nadzieję ,że jednak jesteś cała i zdrowa ;)

Franco co tu wiele gadać ;)
6979
E
21 marca 2012r. o 20:14
Baxiu :* ja jeszcze przez chwilę nie idę spać :) Wiesz, przeczytałam te modlitwy i...smutne są, bo nastawione na materializm i branie ;( Oczywiście nie ma to nic wspólnego z Tobą, taka refleksja, a może znak naszych czasów.
A powinno być tak :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
21 marca 2012r. o 20:50
macie coś bardzo fajnego:)
http://www.wimp.com/catowl/

Dopisane 21.03.2012r. o godz. 20:50:

DOBRA USIĄDŹCIE I WSTRZYMAJCIE ODDECH!!!!!!
&feature=share

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
6979
E
21 marca 2012r. o 20:58
Hemi, świetne to było :) Okazuje się, że różne"gatunki" też mogą zostać Przyjaciółmi :)
I tym optymistycznym akcentem kończymy 5362 stronę Bajania :| Życzę Bajarkom i Bajarzom dobrej nocki :* :*
&feature=related

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza