Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
15 października 2013r. o 13:54
bambo napisał(a): Kupie, przyjmę buciki na zimę dla rocznej dziewczynki rozmiar 20 -21. Pozdrawiam

Ja mam buciki emu nowe z HM. .moge wyslac zdjecie,na moja corcie okazaly sie za duze,a sa cudne,sprzedam po cenie takiej jak kupilam 29.99.tel 664956180
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
15 października 2013r. o 14:04
Sprzedam fotelik graco z wkladka dla niemowlaka.cena 50 zl.tel 664956180n[img=1381838644_uohl2qg.jpg]
~ja niezalogowany
15 października 2013r. o 14:04
Sprzedam fotelik graco z wkladka dla niemowlaka.cena 50 zl.tel 664956180n[img=1381838687_he939hk.jpg]
~ niezalogowany
15 października 2013r. o 14:06
[img=1381838789_dxvawlr.jpg]
~ja niezalogowany
15 października 2013r. o 14:08
~ napisał(a): [img=1381838789_dxvawlr.jpg]

sprzedam buciki emu z firmy HM nowe nie uzywane kilka dni temu zakupione. rozmiar 20/21
z imitacji zamszu,na gumowej podeszwie, z tylu zapinane na rzep,kozuszek mozna tez odwinac.sprzedam za cene taka jak kupilam 29,99
tel 664-956-180
~EWA niezalogowany
15 października 2013r. o 14:45
Witam serdecznie mam pare rzeczy do sprzedania
firmowe ubranka na chłopca 98-104( buty, kurtki, dresy) w bardzo dobrym stanie
ubranka na dziewczynkę 12-18 miesięcy
misia edusia marki fisher price
krzesełko uczydełko
krzesełko do karmienia
maszyne do szycia (wymaga regulacji)
drukarka hp plus tusze
szklanki do piwa
pare kubków i miseczek z ceramiki
zestaw wypoczynkowy 3,2,1
szafe drewnianą narożną plus szafka wisząca stojak na gazety
świecznik
rowerek biegowy
gry planszowe
Zainteresowanym zdjęcia wyśle na e-mail, ceny niskie ponieważ rzeczy chce sie poprostu pozbyć POZDRAWIAM
[email protected], 781276649
~ niezalogowany
15 października 2013r. o 14:49
Wiolizna napisał(a): Oddam paczkę pieluszek DADA 3 Midi. W paczce brakuje 3 pieluszek, bo testowałam, ale moja malutka ma uczulenie. Tak więc pozostało 61 sztuk. Jeśli któraś mama zainteresowana lub któryś tatuś to proszę się odezwać na priv. Nic za to nie chcę. Dla dzidziusia oddam od tak ;)

można prosić o nr kontaktowy
4560
#Wiolizna nieaktywny
15 października 2013r. o 15:42
~ napisał(a):
Wiolizna napisał(a): Oddam paczkę pieluszek DADA 3 Midi. W paczce brakuje 3 pieluszek, bo testowałam, ale moja malutka ma uczulenie. Tak więc pozostało 61 sztuk. Jeśli któraś mama zainteresowana lub któryś tatuś to proszę się odezwać na priv. Nic za to nie chcę. Dla dzidziusia oddam od tak ;)

można prosić o nr kontaktowy

Juz nieaktualne, przepraszam

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza