Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)
~jerry niezalogowany 1 marca 2014r. o 9:00
pilnie poszukuje wykładziny dywanowej,chodzi mi o taką zeby miała podspodem strukture gumy,kolor i jakosc obojętna może byc brudna ,mogą być kawałki potrzebne około 2metry. może komuś zalega niepotrzebna .tel.663659330
Witam!
Mam do sprzedania boxowe chłodzenie do procesora amd w sokecie AM3 lub AM2+. Chłodzenie sprawne. Sprzedaję ponieważ podkręcałem procesor i potrzebowałem większego i wydajniejszego sprzętu. [img=1393676464_tgdtzpz.jpg]
Witam mam do oddania za za jakąś byle nie kolorową flaszkę telewizor 29 cali Thomson grający sprawny 100% oczywiście z pilotem jak ktoś chętny to zapraszam 669903661
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.