Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Brudna Aukuba niezalogowany
4 grudnia 2018r. o 9:52
pis to największa partia idiotów na ziemskim globie!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ultramarynowa Scewola niezalogowany
4 grudnia 2018r. o 10:14
https://www.tvn24.pl/general-rozanski-prezydent-i-szef-mon-nieprzygotowani-do-zwierzchnictwa-nad-armia,889327,s.html

Najprawdziwsza prawda. I co antypolski pis zrobi z krytyką generała ?
~Srebrnoszary Miłorząb niezalogowany
4 grudnia 2018r. o 14:32
Dlaczego koń zgodził się zrobić selfie z dudą ?
Bo potrzebował siana

A czy w Polsce segreguje się śmieci?
Tak na te palne i nie palne
~~Złocista Lnica niezalogowany
4 grudnia 2018r. o 14:34
~~Ultramarynowa Scewola napisał(a): https://www.tvn24.pl/general-rozanski-prezydent-i-szef-mon-nieprzygotowani-do-zwierzchnictwa-nad-armia,889327,s.html

sądownie zakażą krytyki generała tak jak tego żąda Glapiński dla NBP
dojdzie do tego że napisanie coś o kocie prezesa może sie skończyć wizytą u prokuratora

4 grudnia 2018r. o 14:48
~~Ultramarynowa Scewola napisał(a): https://www.tvn24.pl/general-rozanski-prezydent-i-szef-mon-nieprzygotowani-do-zwierzchnictwa-nad-armia,889327,s.html

https://menway.interia.pl/militaria/news-program-orka-francuska-oferta-odpada,nId,2712561

nie ma i nie będzie helikopterów,
WOT jest polityczną bezwartościowa ściemą
a łodzie podwodne właśnie poszły na dno
4 grudnia 2018r. o 16:36
W niedzielę były prezesa imieniny :) Balbiny... TW
~Srebrnoszary Miłorząb niezalogowany
4 grudnia 2018r. o 16:58
WIELKI GENERAŁ RÓŻAŃSKI stwierdził: prezydent i minister obrony narodowej NIE mają kompetencji do sprawowania zwierzchnictwa nad siłami zbrojnymi
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 grudnia 2018r. o 20:22
Ponieważ lubię myszkować po Internecie zamiast rozpaczać nad losami niewolnicy Izaury , czy śmiercią Ryśka z Klanu , to trafiłem dzisiaj na takie ekspoze :

Do dzisiaj nie miałem świadomości , że Pan Leszek Bubel w ogóle istnieje i dziękuję Stwórcy , że się dowiedziałem . Polecam Ci Skorniku , myślę , że Cię zainteresuje , dlatego tutaj publikuję wywiad :) Moim skromnym zdaniem , to taki nowoczesny Żołnierz Wyklęty. Ma w prawdzie już swoje lata , ale jeśli sam siebie określa naczelnym " antysemitą " , to już gościa lubię. Filozofia " narodu wybranego " przez JHWH opiera się o zasadę ... " oszukaj , ukradnij i zabij " . A jeśli kto ma wątpliwości radzę poczytać Stary Testament ... tutaj ładne podsumowanie :

Pytanie brzmi tak , co ma wartość ? Załóżmy , że mam dwadzieścia lat i chędożę każdą napotkaną babkę , żonie opowiadając o wierności , a ona chcąc świętego spokoju wierzy mi bezgranicznie ? Dobrze robi ? Czy może powinna , wiedząc o moich zdradach powiedzieć pas .... dylemat natury moralnej , niech każdy we własnym sumieniu sobie odpowie. Wszyscy jesteśmy dziećmi Stwórcy z podobnymi dylematami . Ważne jest to , żeby nie ranić i ponieważ jesteśmy tu i teraz , aby nauczyć się kochać , to czas do roboty :D

Rozumiem męską psychikę , którą świetnie wyśpiewała Kasia Wilk :

... do spóły z Grześkiem Turnauem :) Tradycyjnie po polsku. :)

A wracając do rzeczy , dlaczego wspominam o Starym Testamencie ... ponieważ minęło ponad dwa tysiące lat , a metodyka się nie zmieniła . Pan Leszek Bubel dotarł do korzeni Stcholcmana , ( ksywa Kwaśniewski ) a ja do tej pory , choć od lat o tym piszę nie wiedziałem , że to właśnie Bubel zdemaskował. I drugi aspekt sprawy Ewangelie Nowego Testamentu to opium dla mas i nawet Bułhakow ustami Wolanda miał je za kiepskie źródło historyczne . Stary Testament , to co innego . To nie legendy , to dokonania " narodu wybranego " przez JHWH , czyli Tchetragramatron , kosmitów pozbawionych empatii . Chrześcijański , miłosierny bóg , to kosmiczny bandyta . Buddyści mają specjalną miotełkę do wymiatania owadów z przed stup , kiedy lezą do przodu . Jahwe zgodnie z jego świętą knigą mordował całe nacje rękami żydów.

I nic się nie zmieniło od tamtych czasów. Jedynie miecz został zmieniony na system fiducjarnego pieniądza. Corpus delicti .... Morawiecki i Duda w Polsce .

Amen :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza