Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
3145
#hemi nieaktywny
5 września 2012r. o 20:38
E bo był traktowany tak po macoszemu-teraz jak pojawił sie w prasie i to na głownej więc wielu nowych ludzi się dowiedziało o temacie i o problemie ,który tak łatwo rozwiązać.

Temat obecny od tygodni stał sie taki troszke kolejnym bajaniem przyjaciół,i mam nadzieję ze ten temat w związku z artykułem nie będzie kolejnym bajaniem..

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~! niezalogowany
5 września 2012r. o 20:40
hemi napisał(a): do osoby ,która wyciaga jakieś brudy pt: bo na bani jechał.
To w tym momencie nieistotne,bo załózmy,że ty wypijesz parę piw w domku podczas remontu i spadniesz z drabiny i złamiesz kręgosłup,to automatycznie trzeba odmówic pomocy bo pił i właził na drabine?

Nie zauważyłem żeby osoba do , której zwracasz się pisała cokolwiek o odmawianiu pomocy z tego powodu :)
I nie gdybaj o piciu paru piwek bo zaraz ja pogdybam coby się stało jakby..ale to nie TEMAT na takie gdybanie :>
~ niezalogowany
5 września 2012r. o 21:56
Witam.
Jestem od kilku nastu lat żoną Adama :) przeżyliśmy na prawdę wiele ,nigdy się nie wypowiadałam na forum (bo nie chciałam mieszać) jest osobą, która chce aby był szczęśliwy .Wszystko robiłam aby podniósł swój tyłek,musiałam znosić wszelkie krytyczne
komentarze.
Jestem wdzięczna osobą ,które dodały mi wiarę i są z nami mimo wszelkim przeciwieństwom losu.
Jestem szczęśliwa , że mam męża, was i nie jestem sama.
Mam wsparcie :)

Dziękuję osobą, które nas osobiście znają i są z nami
:* :* :* :* :* :*
Monika(żona Adama)
:*
~ niezalogowany
6 września 2012r. o 0:36

Zmoderowano 06.09.2012 godz.7:18 - powód: off-topic (emem)
5221
#Jowita nieaktywny
6 września 2012r. o 7:21
Horera, co Wy wyprawiacie :> Temat założony został po to by pomóc w miarę możliwości, a nie , aby osądzać :> Nie o wyrok tu chodzi, bo ten na nieszczęście już został dawno wydany. Jesteś bez winy i tak bardzo lubisz rzucać "kamieniami" ?? To właśnie w tym momencie też popełniasz grzech, właśnie biorąc "kamień" do ręki :> Jak można w tak straszny sposób "pastwić" się nad człowiekiem i Jego Rodziną, jak ??
Roky :* Moniko :* nie przejmujcie się tymi wpisami :* Jak sama stwierdziłaś to jest tu nas wielu, którzy są z Wami :* Miłego dnia Roky, Moniko :* i reszta Bandy :*
A co i wszystkim Bolecnautom i tym z "kamieniem" w ręce również życzę miłego dnia i tego, aby nigdy nie doczekali takiego dnia , gdy ktoś rzuci w Nich "kamieniem" :)
6964
#roky nieaktywny
6 września 2012r. o 8:00
Witam,ja spodziewałem się takich wpisów i co najlepsze myślę,że piszą to osoby pewnie bardzo mi bliskie,ale tak to już jest :)

~barakuda napisał(a):
cyt.."Pan Andrzej jechała w stanie mocno wskazującym, wjechał na drzewo, przestroga dla innych" zapewne pisząc to osoba ta była na znacznie większej bani :)

Tak w ogóle to mimo wszystko dziękuję bardzo osobą które mnie wspierają i są ze mną

Pozdrawiam :* :* :*
6979
E
6 września 2012r. o 8:26
Witajcie "Bandyci" :D :*
Zaczyna się nowy dzień, który może przynieść wiele dobrego, pod warunkiem, że oczekując na dobro, zaczniemy od siebie i będziemy je ofiarowywać.
Roky :* Moniko :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
6 września 2012r. o 10:49
hemi napisał(a): do osoby ,która wyciaga jakieś brudy pt: bo na bani jechał.
To w tym momencie nieistotne ...

Masz rację hemi - w tym momencie nieistotne ponieważ Pan Adam zrobił krzywdę sobie i najbliższej rodzinie.

Nie masz racji hemi - PIŁEŚ : NIE JEDŹ !
BO MOŻESZ ZROBIĆ KRZYWDĘ OSOBOM POSTRONNYM !

P.S.
Wchodzenie na drabinę, pod wpływem alkoholu, jest głupotą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza