Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Do znalazcy mojego portfela! ( dziewczyna z Kubika)

~Justyna niezalogowany
22 września 2012r. o 9:28
Bardzo chciałabym podziękować osobie która znalazła moj potrfel wiem że to był mężczyzna.W dowodzie była ulica Kubika i dane na Justyna S. Proszę o kontakt ze mną abym mogła się odwdzięczyć :) flaszka się należy. Cieszę się,że istnieją jeszcze uczciwi ludzie! Bardzo proszę temat na czerwono abym mogła skontaktować się z tym Panem,który sam się pofatygował i osobiście dowiózł mi dokumenty za które naprawde jestem bardzo wdzięczna!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9652
#Szatyanka nieaktywny
22 września 2012r. o 16:12
od razu trzeba było na kielicha zaprosić :D
~Mapet niezalogowany
22 września 2012r. o 21:41
Szatyanka napisał(a): od razu trzeba było na kielicha zaprosić :D

Dziewucha była tak zaskoczona :| , że tchu jej brakło i dopiero teraz szuka Pana "dobre serce" :D
~tajemniczy niezalogowany
22 września 2012r. o 23:20
~Mapet napisał(a):

Dziewucha była tak zaskoczona :| , że tchu jej brakło i dopiero teraz szuka Pana "dobre serce" :D

zawsze jest czas na podziękowanie i zawsze można je przyjąć lub w całkowitej skromności nie oczekiwać podziękowań.
Gdyby komuś zależało na podziękowaniu to by chciał od razu znaleźne.
Może po prostu uczciwość kazała oddać właścicielowi co do niego należy
~xxx niezalogowany
23 września 2012r. o 8:38
Moze tak raz ,cos za nic.
~Justyna niezalogowany
23 września 2012r. o 9:26
Gdybym, była przy wręczeniu portfela od razu bym mu podziękowała !!!
tylko taka różnica, że juz nie mieszkam w miejscu zameldowania i portfel odebrała sąsiadka. Znalazco flaszka się chłodzi:P podaje mail bo nie podałam danych kontaktowych

[email protected]

Jeszcze raz dziękuję !
7523
23 września 2012r. o 21:57
Może on jest niepijący i powinnaś zaproponować coś słodkiego itp. z drugiej strony aż dziwne, że jeszcze nikt się po flachę nie pojawił :D :D :D

Znamy dobro, a czynimy zło...
7066
#Gamelin nieaktywny
24 września 2012r. o 14:31
~tajemniczy napisał(a):
~Mapet napisał(a):

zawsze jest czas na podziękowanie i zawsze można je przyjąć lub w całkowitej skromności nie oczekiwać podziękowań.
Gdyby komuś zależało na podziękowaniu to by chciał od razu znaleźne.
Może po prostu uczciwość kazała oddać właścicielowi co do niego należy

a może po prostu w portfelu nie było żadnej wartej uwagi gotówki więc sie zastanowił i oddał :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK