Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam tonery i tusze do drukarek

2924
#Anonim2924 nieaktywny
16 października 2012r. o 17:38
Jeśli czegoś nie mam na miejscu to w max 2-3 dni sprowadzę - przy większych ilościach oczywiście lepsze ceny. Wystawiam faktury VAT.

Dopisane 16.10.2012r. o godz. 12:02:

up

Dopisane 16.10.2012r. o godz. 17:38:

up
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4617
#arti29 nieaktywny
16 października 2012r. o 19:07
Wujek jaka cena za komplet tuszy do EPSONA SX425W ?

Chwytaj dzień :)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
16 października 2012r. o 19:30
Drogi Arti
od Actis`a - nowe zamienniki (nie regenerowane) seria Gold
T1281 czarny 15ml
T1282 cyan 13ml
T1283 magenta 13ml
T1204 yellow 13ml

15 zł za sztukę 15ml

od ActiveJet także nowe zamienniki, pojemności jak u Actis`a (nie regenerowane)
za 24 zł/szt.

Osobiście polecam Actis. Nie wiem jak w Epsonach ale w HP spisują się świetnie.
Pozdrawiam

P.S. Jutro przed 16 robię zamówienie więc jakby co kto chciał to pytać, będzie na czwartek.
[img=1350408151_1yyx3wd.jpg]

Dopisane 16.10.2012r. o godz. 19:26:

pełna oferta na
www.najtanszedrukowanie.pl

zaglądajcie też czasem na www.bitek.pl

[img=1350408372_4omd44u.jpg]

Dopisane 16.10.2012r. o godz. 19:30:

zapytania prosiłbym na [email protected]

Zawsze mam dostęp do tego e-maila, choćby w smartfonie. na Bolcu bywam często ale nie siedzą tu cały czas...
5333
#lukaszz nieaktywny
16 października 2012r. o 23:01
15 PLN??? Do Epsona SX415 są po 2 PLN... Za 260 PLN kupiłem torbę (dosłownie) tuszy, na 2 lata mam spokój z zakupami...
2924
#Anonim2924 nieaktywny
17 października 2012r. o 7:29
Tu rozmawiamy o zamiennikach dobrej jakości z gwarancją że nie zniszczą Ci drukarki a nie o gąbeczkach nasączanych przez Chińczyka jednakowym atramentem do każdej drukarki zakupionych na Allegro czy giełdzie w Cieplicach gdzie znalazły się gdyż Niemiec pozbył się ich po tym jak musiał zapłacić kilkadziesiąt ojro za wymianę głowicy lub zakup nowej drukarki...

Od 16 lat pracuję w serwisie drukarek w tym od 12 prowadzę własny i wierz mi, widziałem wiele "akcji" spowodowanych tanimi, rzeźniczymi podróbkami zwłaszcza w drukarkach Epson i Canon gdzie stosuje się często system "osobno głowica osobno atrament"... Jestem głęboko przekonany że nie będziesz miał okazji wymalować tej torby gdyż głowica w Twojej drukarce zakończy przedwcześnie żywot.

Zerknij na Allegro na konkretnie te zamienniki do Epsona o które pyta Arti i wtedy powiedz czy u mnie drogo...
Pozdrawiam
801
#JoanDark nieaktywny
17 października 2012r. o 8:36
hej,
potrzebuję tusze HP nr 21 (czarny) i 22 (kolor), niekoniecznie oryginalne, mogą być zamienniki. Czy są w sprzedaży i w jakiej cenie ?

\m/
2924
#Anonim2924 nieaktywny
17 października 2012r. o 9:23
Joanno
zamienniki Actis:

czarny KH-21R XL 20 ml za 35zł
kolor KH-22R XL 18 ml za 54zł

Mogą być na jutro.[img=1350458631_w8qc1zw.jpg]
5333
#lukaszz nieaktywny
17 października 2012r. o 10:48
WujekDobrraRada napisał(a): Tu rozmawiamy o zamiennikach dobrej jakości z gwarancją że nie zniszczą Ci drukarki a nie o gąbeczkach nasączanych przez Chińczyka jednakowym atramentem do każdej drukarki zakupionych na Allegro czy giełdzie w Cieplicach gdzie znalazły się gdyż Niemiec pozbył się ich po tym jak musiał zapłacić kilkadziesiąt ojro za wymianę głowicy lub zakup nowej drukarki...

Od 16 lat pracuję w serwisie drukarek w tym od 12 prowadzę własny i wierz mi, widziałem wiele "akcji" spowodowanych tanimi, rzeźniczymi podróbkami zwłaszcza w drukarkach Epson i Canon gdzie stosuje się często system "osobno głowica osobno atrament"... Jestem głęboko przekonany że nie będziesz miał okazji wymalować tej torby gdyż głowica w Twojej drukarce zakończy przedwcześnie żywot.

Zerknij na Allegro na konkretnie te zamienniki do Epsona o które pyta Arti i wtedy powiedz czy u mnie drogo...
Pozdrawiam

Nie twierdzę, że Twoje zamienniki są złe bo droższe, twierdzę, że biorąc pod uwagę cenę zamienników SX415 bije na łeb SX425W ... Swoją drogą - od 3 lat drukuje na tych zamiennikach, a drukuję naprawdę dużo... Drukarka zwróciła mi się już dawno tylko na wydruku prywatnych fotek, a drukuję też dla znajomych no i oprócz zdjęć duuużo dokumentów w kolorze... Plakał bym tylko jak by teraz głowica padła: 260 PLN w tuszach poszło by w kosz bo SX415 już nowej nie idzie dostać :/

Dopisane 17.10.2012r. o godz. 10:48:

P.S. Największym błędem użytkowników drukarek z głowicą w drukarce jest to, że dopuszczają do sytuacji w której tusz zasycha, bo boją się, że na nowy ich nie będzie stać (w końcu komplet tuszy czarny+kolor(RGB) do HP kosztuje często więcej niż sama drukarka)... Tylko co im po takim tuszu jak głowica w kartridżu zaschnie? I tak trzeba nowy kupić... Cóż - życie... Ja od 3 lat drukuje i jakoś nie mam problemów... A co do zamienników... na drukarkę gwarancje tracisz automatycznie w momencie, kiedy taki znajdzie się w drukarce, choćby był 5x droższy i lepszy niż oryginalny... Nie slyszałem, żeby któryś producent dopszczał używanie zamienników - przyczyna: każdy z producentów produkuje też tusze, a zysk musi być...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza