Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóż braciom!
7878
#ojciec nieaktywny
15 grudnia 2012r. o 23:43
... tylko czasem trzeba dłuuuugo poczekać aby wróciło...niestety. A jeśli nie wróci, to i tak pozostanie u kogoś i oto w tym wszystkim chodzi...nieprawdaż?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
15 grudnia 2012r. o 23:47
hemi napisał(a): masę rzeczy z wyposażenia domu oddawałem za jakiś beer (tak poszła sprawna pralka)

Z tego co mi wiadomo, to pralka została kupiona. Za pieniądze.
Jak coś to możesz się ubiegać zwrotu, by przekazać ją bardziej potrzebującym.

Wszak jeszcze nie została spłacona.
3145
#hemi nieaktywny
16 grudnia 2012r. o 8:38
Kava,były dwie..:P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
211
skorn
16 grudnia 2012r. o 15:14
2 pralki, ale burżuj.

<i>
~Siostra niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 11:59
Podajemy nr konta na które można wpłacać pieniążki: 25 1090 1939 0000 0001 1481 2346. Nr konta należny do Jarosława Obrzut (osoba na zdjęciu w środku). Wszystkie wpłaty na konto, wypłaty oraz rachunki będą przedstawione na forum.
Z góry bardzo dziękujemy wszystkim darczyńcom. ;)
~miś niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 18:22
nawet ładne mieszkanko gołe zimne mury potrzeba farby grunt płytki panele moze jakiś dywan lub wykładzina co najważniejsze jest już energia elektryczna i gaz
~ niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 20:02
~Siostra napisał(a): Podajemy nr konta na które można wpłacać pieniążki: 25 1090 1939 0000 0001 1481 2346. Nr konta należny do Jarosława Obrzut (osoba na zdjęciu w środku). Wszystkie wpłaty na konto, wypłaty oraz rachunki będą przedstawione na forum.
Z góry bardzo dziękujemy wszystkim darczyńcom. ;)

3145
#hemi nieaktywny
17 grudnia 2012r. o 23:07
po kogo mogę wpaść w określonym czasie aby ocenił co ode mnie sie przyda? nie będę wszystkiego fotografował,wymierzał itd.Mam kilka rzeczy w piwnicy do oddania..

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!