Jaki ten świat jest mały ojciec tych sympatycznych chłopców mieszkał w Zebrzydowej dzisiaj się z nim zdzwoniłem i kanapa rozkładana 2 osobowa jest już gotowa do zabrania oraz wiele innych rzeczy.
Witam bylem na mieszkaniu i rzeczywiście praca idzie do przodu . Poznałem Pana Jerzego( Ojca chłopców ) osoby które tam pomagają w remoncie no i jednego z chłopców . Jak zobaczyłem jak się cieszy z wersalki to serce się kraje ( pomyślałem , jak to człowiek nie docenia tego co ma i nie potrafi się z tego cieszyć ) . Teraz jest wielka potrzeba jeśli chodzi o kafelki ,kleje itp do remontu łazienki nie ma poprostu nic . Pozdrawiam chłopaków z Nowogrodzca z którymi tam byłem :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.