Niezrozumiałe dla mnie jest dlaczego akurat taką interpretację Pan przybrał.Ja wyrażam się jasno bez niedomówień .Opieka państwa dla ludzi ubezwłasnowolnionych przez zdrowie powinna się należeć z urzędu . Czy taka ustawa by Pana nie obrażała ?
Woli Pan własne dziecko oraz rodzinę narażać na chwiejną zależność od przypadkowej cudzej dobrej woli? .Odpisze ktoś czy nie akurat na mnie ?. Proszę zajrzeć na moją stronę Facebook .Jest tam post/ 101 milionów / na ten temat .A w nim link na osoby takie jak Pan potrzebujące pomocy .Jest ich tysiące.
Właśnie dlatego aby zdjąć z takich Rodzin jak Pana ciężar starania .Aby dać wam szansę zajęcia się chorym oraz sobą taka ustawa jest niezbędna.
Pozdrawiam i życzę aby Pana oraz Panu podobnym problemy zostały rozwiązane raz a skutecznie .
Dopisane 14.02.2013r. o godz. 09:11:
~Tata napisał(a):
Panie Przemysławie...
Ta polska władza oddaje nam to co mogła by spożytkować na inne, nie koniecznie tak szczytne cele, więc proszę nie komentuj Pan w taki sposób bo poczułem się obrażony.
Dziękuję
>
Ta Polska władza obdarowała się sama ponad stu milionami nagród a Panu i Panu podobnym pozostawili kolejkę w fundacji i kolejkę do lekarza specjalisty.Pozostawili ludziom możliwość walki o okruchy z pańskiego stołu.Te pieniądze to nie pieniądze władzy to pieniądze Pana i pozostałych Polaków.Proszę sobie zobaczyć na domowe rachunki , na ceny benzyny , telefonów itp.Nie zabieram Panu nadziei , staje w obronie takich rodzin jak Pana.Czy Pan tego nie zauważył ?