Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAKongres Miedzi
BolecFORUM Nowy temat

Twoja szkoła- czy warto?

3899
#kasiulka356 nieaktywny
8 lutego 2013r. o 14:36
Chciałabym się zapisać do liceum zaocznego w tej szkole przy ul. Słowackiego czy warto? Slyszalam ze do konca lutego trwaja nabory wyrazcie swoje opinie :).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5777
#agaser nieaktywny
8 lutego 2013r. o 16:17
Warto!!!
Ja w tym roku już kończę,było i jest super,swietna kadra.
3899
#kasiulka356 nieaktywny
8 lutego 2013r. o 16:21
agaser a nie wiesz czy sa teraz moze przyjecia?
5777
#agaser nieaktywny
8 lutego 2013r. o 16:47
nie mam pojęcia,ale naprawdę warto zadzwonić i sprawdzić
~agnieszka niezalogowany
8 lutego 2013r. o 20:57
ja skończyłam 2 lata temu z maturą,polecam i pozdrawiam kadrę
9374
#Pro100wniK nieaktywny
9 lutego 2013r. o 11:50
Tak są przyjęcia do 15 lutego
3899
#kasiulka356 nieaktywny
9 lutego 2013r. o 13:01
pro100wnik a skad wiesz ze do 15 ? a otworza w ogole te klase?
~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 17:21
Twoja szkoła ma swój profil na facebocu. Jak ktos nie chce osobiście się pofatygować, to może skorzystać z tej formy komunikacji z daną placówką. A czy warto ?? Bardzo warto. Jestem absolwentka tej szkoły i jestem zadowolona :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAKongres Miedzi