~Przedsiębiorca niezalogowany 11 lutego 2013r. o 11:41
Tak "lobbują" na naszą rzecz, że prezydent miasta i jego rada podniosła nam podatki od nieruchomości do maksymalnej wysokości. Prezes BTG przy okazji podwyżki ograniczył się do bezpłciowego listu i sprzeciwu, żeby umyś ręce. Brawo! W Nowogrodźcu, gdzie mam drugi biznes burmistrz zdecydował się nie podnosić podatków. No ale cóż... długi trzeba za coś spłacać, szkoda tylko ze kosztem tych co tworzą warunki pracy w Bolesławcu. Nie pozdrawiam
new grodziec to nie bolesławiec.nieporównywalne wydatki.tak samo przychody mniejsze a na wydatki starcza,a w bolcu większe ale na wydatki nie wystarcza.a co za tym idzie większe podatki.nie ma sensu prównywać rynku i dalej nic , bolesławcem.
oczewiście nikt nie wie kto wygra...a ja wiem i już lecę do bukmachera.jest parę takich osobistości w tym mieście przyspawanych do stołka...kto został przedsiębiorcą roku...młody prężny od kilkudziesięciu lat "przedsiębiorca",który to teraz zrewanżuję się w głosowaniu...na kogo.na tego co potrafi kilka stanowisk zespawać w jeden stołek...też młody i prężny...hahaha.
~prawie bankrut niezalogowany 12 lutego 2013r. o 8:56
Ja prowadzę nędzny biznes w Gminie Nowogrodziec i nie jest tak jak piszesz że podatek nie został podniesiony bo w zeszłym roku Relich dowalił na 21,60 za metr kwadratowy pod działalność,i nie równaj tej dziury Nowogrodzca do Bolesławca,Za Szczerbienia płaciłem 17zł za metr
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.