hm wielkie dzieki za pomysły a wogole zauwazylam ze nie warto wypowiadac sie na forum na jakiekolwiek tematy bo odrazu kazdy musi byc nie grzeczny albo sie nasmiewa. Dla niektórych wogole jest smieszne,że czlowiek kombinuje i chce cos robic zeby sobie dorobic do wyplaty.Dla niektorych wogole najlepiej jest siedziec w domku u mamusi i tatusia i nic nie robic .Troche sie zawiodlam tymi odpowiedziami ale spoks
Dopisane 18.02.2013r. o godz. 22:52:
dla mnie osobiscie temat moze zostac zamkniety poniewaz tak jak sie spodziewalam pare osob musialo napisac zlosliwy komentarz a ja nie mam ochoty czytac nie milych postów.Z góry dzieki
~zacofany moher niezalogowany 18 lutego 2013r. o 22:59
Droga Pani, jeśli zaczęła Pani od pomysłu, żeby pomóc w oszustwie (pisanie prac za kogoś), to nie ma co się dziwić, że trafiła Pani na nieprzychylne komentarze.
Drogi panie tylko, że mi nie chodzilo a takie typowe pisanie prac za innych.Wiem , że fizycznie istnieje np cos takiego jak pisanie prac naukowych, czy artykulów na róznych portalach www i są firmy które zatrudniaja ludzi do takiej pracy.A mi teoretycznie chodziło o pomoc w podpowiedzeniu czy można sobie troszke dorobic pisaniem.Także prosze mnie nie posadzac o złe intencje czy propozycje bo widocznie nie dokonca sie zrozumielismy.pozdrawiam
Dopisane 18.02.2013r. o godz. 23:33:
także mysle ,że to troszke nie ładnie osądzac człowieka odrazu po jednym wpisie tym bardziej ,że zostalam naprawde żle osądzona ale cóz:) dla niektórych forum to miejsce gdzie mozna komus dogryzc
~Bezczelny Pacholec niezalogowany 19 lutego 2013r. o 5:56
kobieto, chcesz pisac prace naukowe a nie znasz podstaw gramatyki,popełniasz błędy stylistyczne ,ortograficzne i ogólnie piszesz kiepsko....
dodatkowej pracy szukaj,czemu nie.....ale trzymaj się jednej ,prostej zasady - rób to, co potrafisz.... ;)
Powiem tak:P Nie oceniaj mnie po wpisach na forum ,ponieważ to daleko odbiega od mojego prawdziwego tworzenia tekstów.W szkole zawsze miałam bardzo dobre oceny i ze stylu pisania i z gramatyki.Czytam tez bardzo dużo książek a znam bardzo wiele osób które nawet nie przeczytały jednej lektury w życiu.Mam też znajomą na studiach która zawsze jak nie może sobie poradzic z tego typu sprawami wie,ze moze przyjśc do mnie po pomoc.Także proszę moderatora o zakończenie tego tematu.
głowa do góry :) co mi przychodzi do głowy to np.dystrybucja kosmetyków.To jest modne wśród dziewczyn.Lub sprzątanie jakiś biur po południu.lub w marketach dorywczo,trzeba się dowiedzieć czy potrzebują i jak często.Lub z doskoku w restauracjach do pomocy przy weselach.Opieka na dziećmi w weekendy.No i oczywiście coś radykalnego-wyjazd z tego kraju,niedaleko,np.w Niemczech jest 14tys.wolnych miejsc do opieki.
dziękuje za normalną odpowiedz:) a nie odrazu co niektórzy zaczeli mnie tu atakowac czlowiek sie grzecznie pyta co i jak a tu odrazu krytyka.Wszystkie Twoje propozycje są dobre tylko niestety jak pracuje 8 godzin dziennie to chyba cięzko je zrealizowac:) Jakis czas temu myslalam o chałupnictwie, ale niestety przeczytałam na różnych forach ,że w większosci to banda oszustów i wyzyskiwaczy i dałam sobie spokój:)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.