Detonator napisał(a): Moim zdaniem problem nie tkwi w basenie,problem tkwi w tym że nie do puszcza się młodych i kreatywnych ludzi do rządzenia,stare komunistyczne wychowanie nie ma prawa bytu w czasach gdzie żądzą TABLETY,LAPTOPY,INTERNET ITD.dokladnie -popieram .
Ludzie którzy podejmują decyzję o budowaniu patrzą tylko na swoje kieszenie jak p.Kazik pomoże pani Wiesi. Młodzi ludzie mają inny pogląd na świat. Czemu Orka nie funkcjonuje ponieważ chęć zysku przewyższyła koszty,teraz najlepsze rozwiązanie sprzedać,czyli pozbyć się trola o jeszcze jak by miasto dostało z 2% udziału było by super.Nabudowano w tym mieście pełno marketów z którego my nic nie mamy jako mieszkańcy,ludzie pracują za g...ne pieniądze, to kogo stać na basen? Gdzie lepiej te pieniądze których nie ma wydać w Markecie. Już nie mówię że w okolicy 50km mamy takich basenów więcej i ceny też są promocyjne,nie liczymy dojazdu tylko cena biletu np.6zł to moja myśl nie każdy się z nią zgodzi.Ale dopóki młodzi ludzię będą w podziemiu musimy czekać aż te komunistyczne zwyczaje pójdą w niepamięć :P Dopisane 27.02.2013r. o godz. 15:27:Dodam jeszcze że zamiast marketów trzeba było postawić na szkolnictwo wyższe,czy ta Galeria była nam potrzebna? Powstała Galeria a reszta pada zobaczcie ul.Prusa kiedyś tam tętniło życie a teraz nawet banki się zabierają. Oddaliśmy tak piękną szkołę za jakie koszty,może tam trzeba było spróbować sił w szkolnictwie a tak dno
~... napisał(a): wyje**** mnie za luźne spodenki jakbym miał w nich karaluchy a potem płaczą, że przynosi straty ? nic dziwnego!
o co w ogole chodzi z tym zakazem ? D;
Detonator napisał(a): Nabudowano w tym mieście pełno marketów z którego my nic nie mamy jako mieszkańcy,ludzie pracują za g...ne pieniądze, to kogo stać na basen? Gdzie lepiej te pieniądze których nie ma wydać w Markecie.
Detonator napisał(a):~... napisał(a): wyje**** mnie za luźne spodenki jakbym miał w nich karaluchy a potem płaczą, że przynosi straty ? nic dziwnego!
o co w ogole chodzi z tym zakazem ? D;
też miałem tą nie miłą sytuację,już nawet nie wspomnę że mi i mojej żonie nie oddali pieniędzy.Pani powiedziała bym sobie kupił u nich w sklepiku nowe spodenki.Nie zbiedniałem z tego powodu ale swoje nadal myślę
~ napisał(a):Detonator napisał(a): Nabudowano w tym mieście pełno marketów z którego my nic nie mamy jako mieszkańcy,ludzie pracują za g...ne pieniądze, to kogo stać na basen? Gdzie lepiej te pieniądze których nie ma wydać w Markecie.
Z pretensjami o ilość marketów udaj się do właścicieli marketów!! :D
Zapewniam , że ich nie stać na dopłacania do interesu, tak jak miasto czyni to miasto do Orki, a przed wybudowaniem przeprowadzili analizę opłacalności!! :)