Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Elektronik na piątym miejscu w Polsce
~Anonim niezalogowany
5 marca 2013r. o 16:07
Jak popatrzeć na to miasto to tu sami liderzy pionierzy. Lider elektronik, lider mechanik, lider budowlanka ,lider 1LO, powiat lider, miasto lider.
Żyjemy w siódmym niebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Crysis niezalogowany
5 marca 2013r. o 16:27
Super.Szkoła jest ma 5 miejscu w Polsce,a 1 w Województwie. Jest się z czego cieszyć.Nasze miasto może być dumne z takiego osiągnięcia tej szkoły.Jeszcze raz BRAWO :D :D
34
#zasiu nieaktywny
5 marca 2013r. o 17:24
"Owocem zaangażowania jest zdobycie piątego miejsca w Polsce (ranking w lutym 2013r)."

Normalnie jak w "Misiu". Za zdobycie piątego miejsca. A gdzie i przy jakiej konkurencji, to już nikt w newsie nie napisał.

Można się jedynie domyślać, że było to było piąte miejsce pod względem ilości wyprodukowanych plików powerpoint :)

Z.A.S.I.U.: Zeta Artificial Sabotage and Infiltration Unit
~ niezalogowany
5 marca 2013r. o 17:43
zasiu napisał(a): Można się jedynie domyślać, że było to było piąte miejsce pod względem ilości wyprodukowanych plików powerpoint :)

Słabiutko Ci poszło domyślanie się!! :)
Lepiej znajdź w tekście link i zobacz!! :)
Dasz radę czy mam pomóc, "sieroto jedna"?? :>
~gim niezalogowany
5 marca 2013r. o 20:25
Nie ma znaczenia, która szkoła: handlówka, gastronom czy elektronik najważniejsze byleby zdyskredytować każde osiągnięcie. Smutne bo to przecież jest praca i osiągnięcie być może naszych dzieci a nam jednym zdaniem tak łatwo wrzucić to do błota.
Moje dziecko prawdopodobnie wybierze inna szkołę (nie ma zamiłowania do elektroniki i techniki ogólnie) ale obiektywnie musze powiedzieć że duzo dobrego słyszałem o elektroniku, ofercie i tego co tam się dzieje.
34
#zasiu nieaktywny
5 marca 2013r. o 22:34
~ napisał(a):
zasiu napisał(a): Można się jedynie domyślać, że było to było piąte miejsce pod względem ilości wyprodukowanych plików powerpoint :)

Słabiutko Ci poszło domyślanie się!! :)
Lepiej znajdź w tekście link i zobacz!! :)
Dasz radę czy mam pomóc, "sieroto jedna"?? :>

No to zapodaj linkiem do tego rankingu.

351
#bambo nieaktywny
5 marca 2013r. o 22:50
w 2007 roku chodziłem tam do szkoły na kompach w pracowni był win 95 - procek miał chyb 300 mHz (mówię o pracowni na warsztatach gdzie uczyliśmy się podstaw programowania i obsługi sieci). I oczywiście sam stary sprzęt, rezystory z rosyjskimi napisami podejrzewając lata 80. Długo by tak wymieniać... a teraz niby lux, nie wiem jak jest na prawdę ale kiedyś była lipa.

Dopisane 05.03.2013r. o godz. 22:50:

a nie 6 miejsce ??
http://www.zse.boleslawiec.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=444:it-szkoa-zse-zajmuje-6-miejsce-w-kraju-i-1-miejsce-na-dolnym-lsku&catid=189:osignicia
34
#zasiu nieaktywny
5 marca 2013r. o 22:51
Ja jak czytam takie rzeczy o elektroniku jako szkole hi tech to tylko krzywo się uśmiecham. Swego czasu sporo osób się nabrało na IV LO, ja o mało co się nie nabrałem na Liceum Techniczne. PRowo wszystko pięknie, a w rzeczywistości zajęcia przez np. 8-17 z dwugodzinnymi okienkami i średni poziom zajęć.

Ranking aktywności na jakimś portalu, w którym jest zapisane 200 szkół sprzedany jako miejsce (sugerujące poziom naukowy) szkoły w całej Polsce (czyli na jakieś >10000 szkół ponadgimnazjalnych). Widzę, lata lecą, nic się nie zmienia.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza