koehl napisał(a): odradzam kupowanie czegokolwiek,po pierwsze,że nie ma żadnej reklamacji a towar pozostawia wiele do życzenia
Manka19 napisał(a):koehl napisał(a): odradzam kupowanie czegokolwiek,po pierwsze,że nie ma żadnej reklamacji a towar pozostawia wiele do życzenia
Z jakością towaru się zgodzę - niska, ale jeżeli chodzi o gwarancję...wystarczy pismo z reklamacją z tyt. ustawy o niezgodności towaru z umową z wyznaczonym 14-dniowym terminem na rozpatrzenie...Pan przyjmujący mówi: NIE ROZUMIEĆ :) A ja na to: To spotkamy się w sądzie jak Pan nie rozumieć:) I o dziwo zrozumiał... Zwrócili mi pieniążki:D Rzecz miała miejsce w centrum w Zgorzelcu, w Bolesławcu napewno też by się udało nauczyćich przestrzegania prawa :)
koehl napisał(a):Manka19 napisał(a):koehl napisał(a): odradzam kupowanie czegokolwiek,po pierwsze,że nie ma żadnej reklamacji a towar pozostawia wiele do życzenia
Z jakością towaru się zgodzę - niska, ale jeżeli chodzi o gwarancję...wystarczy pismo z reklamacją z tyt. ustawy o niezgodności towaru z umową z wyznaczonym 14-dniowym terminem na rozpatrzenie...Pan przyjmujący mówi: NIE ROZUMIEĆ :) A ja na to: To spotkamy się w sądzie jak Pan nie rozumieć:) I o dziwo zrozumiał... Zwrócili mi pieniążki:D Rzecz miała miejsce w centrum w Zgorzelcu, w Bolesławcu napewno też by się udało nauczyćich przestrzegania prawa :)
ja nie chciałem się z tym bawić bo to były groszowe sprawy,także machnąłem na to ręką