Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

CENTRUM CHINSKIE UL ; ZGORZELECKA 30

1799
#koehl nieaktywny
20 lipca 2013r. o 15:01
odradzam kupowanie czegokolwiek,po pierwsze,że nie ma żadnej reklamacji a towar pozostawia wiele do życzenia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9181
#cygan30 nieaktywny
20 lipca 2013r. o 18:03
niech sami sobie kupują ten szajs,lepiej wydać parę złotych więcej i kupić coś co nie jest chińskie
3194
#Manka19 nieaktywny
20 lipca 2013r. o 22:43
koehl napisał(a): odradzam kupowanie czegokolwiek,po pierwsze,że nie ma żadnej reklamacji a towar pozostawia wiele do życzenia

Z jakością towaru się zgodzę - niska, ale jeżeli chodzi o gwarancję...wystarczy pismo z reklamacją z tyt. ustawy o niezgodności towaru z umową z wyznaczonym 14-dniowym terminem na rozpatrzenie...Pan przyjmujący mówi: NIE ROZUMIEĆ :) A ja na to: To spotkamy się w sądzie jak Pan nie rozumieć:) I o dziwo zrozumiał... Zwrócili mi pieniążki:D Rzecz miała miejsce w centrum w Zgorzelcu, w Bolesławcu napewno też by się udało nauczyćich przestrzegania prawa :)
1799
#koehl nieaktywny
21 lipca 2013r. o 7:56
Manka19 napisał(a):
koehl napisał(a): odradzam kupowanie czegokolwiek,po pierwsze,że nie ma żadnej reklamacji a towar pozostawia wiele do życzenia

Z jakością towaru się zgodzę - niska, ale jeżeli chodzi o gwarancję...wystarczy pismo z reklamacją z tyt. ustawy o niezgodności towaru z umową z wyznaczonym 14-dniowym terminem na rozpatrzenie...Pan przyjmujący mówi: NIE ROZUMIEĆ :) A ja na to: To spotkamy się w sądzie jak Pan nie rozumieć:) I o dziwo zrozumiał... Zwrócili mi pieniążki:D Rzecz miała miejsce w centrum w Zgorzelcu, w Bolesławcu napewno też by się udało nauczyćich przestrzegania prawa :)

ja nie chciałem się z tym bawić bo to były groszowe sprawy,także machnąłem na to ręką
3194
#Manka19 nieaktywny
21 lipca 2013r. o 19:45
koehl napisał(a):
Manka19 napisał(a):

ja nie chciałem się z tym bawić bo to były groszowe sprawy,także machnąłem na to ręką

No mnie to nie były takie grosze..., tym bardziej że towar rozleciał sie zanim zdążyłam go użyć :)

8797
#azazelo nieaktywny
22 lipca 2013r. o 13:59
dAJCIE SPOKÓJ ZENADA NAPRAWDE POWINNI ZABRONIC OTWIERAC TAKIE SKLEPY NA TERENIE NASZEGO KRAJU PORAZKA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza