Miska1 napisał(a): AMS napisał(a): o zero czasem nie za duzo ?? za taka cene to nowa mozna kupic nawet dwie :P
za 5 zł to zwykły pod koszulek na w-f można kupić a nie koszulęDopisane 18.08.2013r. o godz. 10:26:Ponawiam[img=1376814390_ie6wmoq.jpg]Dopisane 18.08.2013r. o godz. 10:29:AMS napisał(a): o zero czasem nie za duzo ?? za taka cene to nowa mozna kupic nawet dwie :P
ciekawe gdzie nie przesadzasz.jak nie znasz to nie gadaj.czytać nie umisz.
widze ze nie bardzo sie orientujesz w cenach ubran dla dzieci, ciekawa jestem ile dalas za owa koszule , ze wolasz za nia az tyle :> no ale szukaj naiwnej mamusi ktora wysypie taka kwote za uzywana rzecz, ktora jej dziecko zalozy moze ze 3-4 w roku :P
Dopisane 18.08.2013r. o godz. 10:36:
AMS napisał(a): Miska1 napisał(a): AMS napisał(a): o zero czasem nie za duzo ?? za taka cene to nowa mozna kupic nawet dwie :P
za 5 zł to zwykły pod koszulek na w-f można kupić a nie koszulęDopisane 18.08.2013r. o godz. 10:26:Ponawiam[img=1376814390_ie6wmoq.jpg]Dopisane 18.08.2013r. o godz. 10:29:AMS napisał(a): o zero czasem nie za duzo ?? za taka cene to nowa mozna kupic nawet dwie :P
ciekawe gdzie nie przesadzasz.jak nie znasz to nie gadaj.czytać nie umisz.
widze ze nie bardzo sie orientujesz w cenach ubran dla dzieci, ciekawa jestem ile dalas za owa koszule , ze wolasz za nia az tyle :> no ale szukaj naiwnej mamusi ktora wysypie taka kwote za uzywana rzecz, ktora jej dziecko zalozy moze ze 3-4 w roku :P
ja jak najbardziej "umisz" czytac a nawet pisac :P z czym ty masz problem : nie " pod koszulek " tylko podkoszulek/podkoszulka - Pani Inteligentna obeznana we wszystkim