BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Bodan Nowak europosłem?
BolecForum Bolecnauci komentują

Bodan Nowak europosłem?

104 odpowiedzi strona 11 z 13
~gość
~jozo z obory napisał(a): Szkoda,że Novak nie wystartuje na Prezia Miasta.Odebrałby trochę głosów Romkovi,więc II ga runda byłaby możliwa,a navet nr 1 w Bolesławcu.A tak kato/jugole znowu rządzić będą miastem.Podkładam się serdecznie..:D

Już startował i dostał od mieszkańców potężnego kopa w d....
~gość
~Iza napisał(a): Coś Ty , gdzie ja się znęcam? :D
A tak już zupełnie na marginesie dodam, że jest 5% próg wyborczy...
Pozdr. :)

Dla takich partii jak tfuj R.. wystarczy nawet 0,5% i jesteśmy bezpieczni.
~gość
~ napisał(a): Już startował i dostał od mieszkańców potężnego kopa w d....

Drugie miejsce, głos co ósmego bolesławianina i przegonienie kandydata partii władzy - straszny kop w dupę.
~Piotrekgość
Nowak nie powinien profanować samego siebie poprzez kumanie się w elementami aspołecznymi z Twojego Ruchu. Ja nie chcę wierzyć, że nasz bolesławiecki mim mógłby coś takiego zrobić.
Kto o zdrowych zmysłach zadaje się w postkomunistami, zboczeńcami, antypolakami, sprzedawczykami? Może Moszczyński bo on nie ma żadnych zasad moralnych i etycznych, ale w Panu Nowaku widziałem więcej wrażliwości. Jeśli Nowak to zrobi to ja już na gliniadę mogdy nie pójdę. Jest jeszcze szansa Panie Nowak, aby się nie sku...wić. Po co to Panu?
#Phineas
#Phineasnieaktywny
Panie Bogusławie. Nie wchodź Pan w gów..o. I tak z tego nic nie wyjdzie, a za Panem już całe życie będzie szło, że miał Pan coś wspólnego z palikociarnią? Jest Pan zbyt mądry by tak się zhańbić? To będzie za Panem szło już do końca życia. Nie warto tak brudzić sobie Nazwiska.

~Życzliwygość
Bogdanie Nowak, po co ten przerost ambicji, może Pan włada i 2 językami w tym j. polskim, ale jego znajomośc jest taka jak każdego emigranta, czyli mierna i nie bardzo jest się czym chwalić jak się żyło ileś tam lat we Francji to trudno nie znać języka w pewnym zakresie. ALE OPRÓCZ TEGO, ŻE SIĘ ZNA JĘZYK TRZEBA MIEĆ JESZCZE COŚ!! DO POWIEDZENIA.
A Pan Moszczyński na Prezydenta Miasta no cóż, niech dokona analizy swoich własnych poczynań biznesowych i życia na koszt starych rodziców i wtedy myśli o gospodarowaniu, ale najlepiej najpierw na swoim.

Żenada.
~swgość
Tyle że to nie wy pracujecie na rzecz P. Nowaka tylko on dla was - bo z 3 miejsca dostać się nie może - za to jego głosy pójdą na Polityków z pierwszych miejsc.......... Więc logicznie rzecz biorąc to on was popiera a nie wy jego :) i nic tego nie zmieni że startując z 3 miejsca pracuje dla pana z pierwszego który ma jakieś tam szanse będąc hm delegatem partii z warszawy co też pokazuje filozofie twojego ruchu.......
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA KGHM zaprasza