REKLAMA
BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Bodan Nowak europosłem?
BolecForum Bolecnauci komentują

Bodan Nowak europosłem?

104 odpowiedzi strona 13 z 13
~Izagość
~ napisał(a):
nie doczytaliśmy ordynacji wyborczej?

Nie podpuszczaj do czytania ordynacji :D , bo zerknęłam właśnie i ... można mieć wątpliwości, czy prezentacja kandydatów wcześniej niż z dniem ogłoszenia postanowienia Prezydenta RP o zarządzeniu wyborów jest zgodna z prawem :D .

"(...) W bieżącym roku UE wyznaczyła krajom członkowskim czas na przeprowadzenie wyborów między dniem 22 a 25 maja; w Polsce wybory do PE odbędą się w niedzielę 25 maja 2014 roku, a kompetencje do ich zarządzenia w drodze postanowienia posiada Prezydent RP, który ogłosi je, nie później niż na 90 dni przed dniem wyborów.(...)"

http://www.obserwatorkonstytucyjny.pl/panstwo/f-rymarz-wybory-do-pe-a-wybory-krajowe-podobienstwa-i-roznice/

Pozdr. :)
~gość
~ napisał(a):
Pan Nowak już na starcie udowadnia, że dobrym politykiem być nie powinien. Udowadnia to startując z listy jedenej na najbardziej kabaretowych i groteskowych partii w Europie. To już jest plama.
Kto z kim przystaje takim się staje Panie Nowak. Zadawanie się z palikociarnią to nic dobrego.

Dokładnie :) Od siebie dodam jeszcze , tudzież przypomnę, że Paligłup jest zwolennikiem likwidacji państwa Polskiego i członkiem tzw. Komisji Trójstronnej ( jeden z elementów NWO ) Te chłystki pozbawione wiedzy ... zwolennicy Tfu-jego ruchu , wraz ze swym guru wpisują się w ideologiczne ramy powszechnej unifikacji.

Na naszych oczach Drodzy Państwo tworzy się nowa unia kolesi.
Kiedy ludzie " biznesu " idą w politykę , znaczy się biznes upada.
Załodze " paryżewa " radzę zastanowić się nad nowym miejscem pracy, a Przemusiowi gratuluję pierwszych skrzypiec ... a myślałem , że będą z Ciebie ludzie Przemo. Myliłem się.
#Anvilek
#Anvileknieaktywny
~tom tom napisał(a): Kurde Panie Nowak. Po co Panu te bagno? Rób Pan swoje, opiekuj sie Pan pieknym miejscem jakim jest Piwnica Paryska, smaruj sie Pan gliną bo to naprawdę inspirujące, jeździj Pan na koniku... Po co Panu to bagno?
panie Nowak wracaj pan do paryskiej bo synek rozp.........li to co pan zbudował ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
~gość
panie Nowak wracaj pan do paryskiej bo synek rozp.........li to co pan zbudował ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
~gość
Nowak sie skumal z post komuna - nie oddam na niego glosu. polsce potrzeba wolnego rynku a nie socjalizmu i duszenia gospodarki
~75 letnia moherwomengość
Leszek Bubel na prezydenta i tyle w tym temacie !!!
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.