Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Premier Donald Tusk podał się do dymisji

2900
#falco nieaktywny
10 września 2014r. o 21:25
http://infosport.com.pl/POLAND-USA/

dla fanów... :D niekoniecznie Tuska ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10592
#bieda nieaktywny
10 września 2014r. o 21:41
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie tak całkiem Drogi Biedaku :). Chodzi o system pieniądza fiducjarnego. To nie może być tak , że kilka osób może produkować pieniądze i sprzedawać za odsetki ( a tak jest , niestety ), a reszta populacji biedę klepie , kradnąc sobie na wzajem. Nam, Wędrowcom chodzi o to , aby każdy był szczęśliwy.
I nie mamona czyni szczęśliwym , tylko miłość, czyli Bóg :)

ja tego systemu nie tworze mi zostało się tylko dostosować i przetrwać w miarę jak najlepiej.

Dopisane 10.09.2014r. o godz. 21:41:

~ napisał(a): No nie trzech polaków i cztery wypowiedzi.To jest nasz narodowy problem.Polacy nie potrafią sami rządzić. To już stwierdził Bismarck :/ :/

a co my potrafimy oprócz narzekania?

Zmoderowano 10.09.2014 godz.22:08 - powód: dubel (moderator)
11222
#Amnesty nieaktywny
10 września 2014r. o 21:46
Pić !! :D
~ niezalogowany
10 września 2014r. o 22:02
Amnesty widać że nie jest tak zle skoro nas stać ,albo? :)
11222
#Amnesty nieaktywny
10 września 2014r. o 22:05
~ napisał(a): Amnesty widać że nie jest tak zle skoro nas stać ,albo? :)

no na co jak na co , ale na symboliczny kieliszek chleba zawsze się u Polaka grosz znajdzie ! ;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 września 2014r. o 22:07
bieda napisał(a): ...
ja tego systemu nie tworze

Ja tego s...ysyństwa też nie wymyśliłem , ale obaj w tym egzystujemy. Wnuczek dziadka dostał kopa w górę , jak za dawnych czasów :

System się zmienił , a trynd pozostał , jak mawia mój kabaretowy mentor , Daukszewicz.

Dobranoc :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11222
#Amnesty nieaktywny
10 września 2014r. o 22:28
http://eurosport.onet.pl/siatkowka/mistrzostwa-swiata-siatkarzy/ms-siatkarzy-2014-donald-tusk-wygwizdany-na-meczu-reprezentacji-polski/y3blz

Dopisane 10.09.2014r. o godz. 22:28:

Były już premier polskiego rządu Donald Tusk pojawił się na meczu mistrzostw świata siatkarzy 2014, pomiędzy Polską a Stanami Zjednoczonymi. Przyszły przewodniczący Rady Europejskiej jednak nie będzie miło wspominał tego widowiska, gdyż przy prezentacji został wygwizdany przez publiczność zgromadzoną w łódzkiej Atlas Arenie.[img=1410380886_odxzp2c.jpg]
10592
#bieda nieaktywny
10 września 2014r. o 22:32
bo tak się tym na pewno przejął, że aż mu w pięty poszło :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza