Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

10592
#bieda nieaktywny
19 lutego 2015r. o 22:16
falco napisał(a): a nie?..wszyscy ważni podpisali jak im się wydawało ważny dokument a Władymir pokazał im że to tylko świstek papieru...
zrobił swoje a zachód co?...nico...
samoloty Putina latają sobie prawie nad Londynem a zachód co?...nico...
jak myślisz ?...kiedy następne ''porozumienie'' w Mińsku?
a może tym razem w Warszawie? :D

to ja bym bardziej wyraził zaniepokojenie jego działaniami niż się z tego cieszył.

Zmoderowano 20.02.2015 godz.11:02 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3688
#Pynchoon nieaktywny
19 lutego 2015r. o 22:23
Panowie, szczególnie falco i alter, macie wiele ciekawego do powiedzenia (co nie oznacza, że każdy musi się z Wami zgadzać), mówię po lekturze Waszych różnych merytorycznych postów, nie rozumiem zatem po co te połajanki na forum (Wasze personalne zagrywki). Chcecie sobie dogryzać, korzystajcie z priv, bo to nic nie wnosi do dyskusji i potem się niektórzy dziwią, że mod wywala posty.

Doskonale widzicie, że macie inne poglądy na pewne sprawy (prawo każdego z Was), dyskutujcie o nich, bez obrażania czy szukania problemów z zdrowiem, umysłem lub rodziną drugiego.
10114
#alter nieaktywny
19 lutego 2015r. o 22:26
Pynchoon napisał(a):
Doskonale widzicie, że macie inne poglądy na pewne sprawy (prawo każdego z Was), dyskutujcie o nich, bez obrażania czy szukania problemów z zdrowiem, umysłem lub rodziną drugiego.

Powyższe oczywiście kierujesz do falco?

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
19 lutego 2015r. o 22:30
ależ oczywiście!!!
gdzież by śmiał do ciebie... :D

ty taki ''niepokalany'' ...nie ,nie ...na pewno do mnie :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
3688
#Pynchoon nieaktywny
19 lutego 2015r. o 22:33
alter napisał(a): Powyższe oczywiście kierujesz do falco?

Piszę generalnie i ogólnie do obu Panów, ponieważ każdy z Was prowadzi teraz dyskusję nie merytorycznie a o drugiej osobie. Powiedzcie sobie w końcu stop, umówcie się na wódkę (czy piwo, jak woli Panna), dajcie sobie po pysku, a potem się napijcie, czy co tam wolicie, albo polecam priv.
2900
#falco nieaktywny
19 lutego 2015r. o 22:40
ja jutro do pracy więc znikam ale jeśli masz czasz i cierpliwość wycofaj sie do historii i przeanalizuj to i owo ;)
dobranoc...oczywiście Tobie :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
19 lutego 2015r. o 22:44
Pynchoon napisał(a): Piszę generalnie i ogólnie do obu Panów

Myślę, że powinieneś rzetelnie ocenić ostatnie nasze posty. I skieruj swoje słowa do właściwego adresata => falco! :) nawet dla jego dobra, bo już doszczętnie się ośmiesza :) pozdrawiam

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
5183
magnum44
19 lutego 2015r. o 23:14
gover napisał(a): Zgadzam sie absolutnie, podziwiam, ciesze sie, i zazdroszcze tak wielkiej wiary.

Bardzo dobry post gover :)
Bardzo dobry...
A propos wcześniejszej wymiany zdań E i Twojej, masz rację Ksiądz nie był z tej parafii.
Też byłam i słuchałam mądrych słów :)

Dopisane 19.02.2015r. o godz. 23:14:

alter napisał(a):
Pynchoon napisał(a): Piszę generalnie i ogólnie do obu Panów

Myślę, że powinieneś rzetelnie ocenić ostatnie nasze posty. I skieruj swoje słowa do właściwego adresata => falco! :) nawet dla jego dobra, bo już doszczętnie się ośmiesza :) pozdrawiam

Alterze, Pynchoon bardzo dobrze napisał.
Też uważam, że powinniście wypisywać swoje "żale" do siebie na priv.
Przykro mi czytać Wasze potyczki słowne :(
Potrafisz być szarmancki i wrażliwy w temacie "Poezja...", dlaczego w innych tematach nie?
:(:(

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza