~ napisał(a): nie, bardziej nie można opaść, to jest po prostu odlot..... w cosmos 1999
Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a): nie, bardziej nie można opaść, to jest po prostu odlot..... w cosmos 1999
Baza księżycowa Alfa ... muzyka mej młodości :) A czy pamiętasz Tą hermafrodytę ... nie pamiętam imienia , co potrafiła się nawet w pszczółkę Maję zamienić ? Nie mówiąc o Guciu :D
Żeby ze mną dyskutować, trzeba coś wiedzieć :)
Dobranoc :)
~ napisał(a):
Wystarczy wiedzieć że jest się tylko troszkę mniejszym idiotą niż ty i już jest radocha.
Pannazdzieckiem napisał(a): ..mKtoś na tę brać musi za. pierdalać , płacąc podatek od wartości wytworzonej pracą rąk. Możesz takich nazywać i.diotami. Szczycę się tym , że jestem i.diotą. Bo gdybym był mądry....
~ napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): ..mKtoś na tę brać musi za. pierdalać , płacąc podatek od wartości wytworzonej pracą rąk. Możesz takich nazywać i.diotami. Szczycę się tym , że jestem i.diotą. Bo gdybym był mądry....
Przecież ty nawet nie umiesz policzyć ile się napracowales.
Pannazdzieckiem napisał(a): Załóż sobie sprawny monitoring , albo jakiś alarm :D Równie dobrze możesz sobie kamerkę pod czachę wprowadzić i poszukać ostatniego synapsa.Ten sposób Alterowiczowi zalecałem. Lewatywa dobra na każde schorzenie :DDopisane 03.04.2015r. o godz. 21:21:~ napisał(a): ... Nigdzie nie napisałem, że nie masz racji. ...
No, zgadza się. Nie napisałeś/aś. To gdzie ten elaborat ? :)
Jak nie ma wypracowania , to po jasny fujara zawracasz mi głowę jakimiś porażkami ? Ja tu się właśnie zastanawiam nad przyszłością tej neoliberalnej cywilizacji ... siedmiu miliardów istnień Stwórcy , a Tobie egoizm w głowie. Qurcze , czy można jeszcze bardziej upaść ?
Pannazdzieckiem napisał(a): Dopiero się uczę. Pokaż mi tego , co już wszystko wie :) I potrafi liczyć :) Rodszyld i jego klan ? ... :)