Pannazdzieckiem napisał(a): No dobrze Stefan :D Jestem Polakiem i Zacofanym Moherem ... jak również kosmopolitą, ale z tym koszyczkiem ... to już się nie wygłupiałem :D To zostawiam Kobietom :*
Siedzę sobie i zastanawiam się , czy ktoś potrafi podać racjonalne motywy , dlaczego Kowalski ma się posługiwać łełrasem , a nie złotówką ?
Czy jest na sali jaki mondry , albo mondra ?
Pannazdzieckiem napisał(a):
No jaki qurwa interes będzie miał Kowalski z zamiany złotówki na euro ?
~ napisał(a): 2. Wzrost inwestycji zagranicznych (przepływ kapitału do Polski)
3. Szybszy wzrost płac
Pannazdzieckiem napisał(a): Jakie dziesięć lat ? Za dziesięć lat na tej ziemi zostanie 15 mln luda . Reszta wymrze z głodu , albo wyemigruje. Jaka gospodarka ? Skoro zamiast mleczarni mamy galerię handlową od chinoli. Qurwa , o czym ty Chłopcze mówisz ? Euro jest potrzebne tzw. kapitałowi spekulacyjnemu , żeby nie musieli p.ierdolić się z przelicznikami , a śmierć narodowych walut, to koncentracja władzy w łapach żydobanksterów.15 300 000 ,ale myślałem że to 30 l zajmie ??ty dajesz 10 l,ciągle zadaje sobie pyt ?za ile to lat od 10 do 30 l ?,nigdzie nie mogę znależć żródła. ;(
Ale , chyba jakąś uczelnię skończyłeś ,co ? :)
~anty-leming napisał(a):~ napisał(a): 2. Wzrost inwestycji zagranicznych (przepływ kapitału do Polski)
3. Szybszy wzrost płac
buhahahahaha
lemingi to maja fantazje
Zastosowana autokorekta