Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

WCZASY W EGIPCIE

~DOBRA RADA niezalogowany
3 lipca 2015r. o 17:19
Każdy kto pcha się w miejsca będące w grupie ryzyka uważa, że zagrożenie ich nie dotyczy. Broń widzieli tylko w "kryminalnych zagatkach" i myślą, że nic nie może się zdarzyć. Owszem, może się zdażyć Proszę Państwa. Możecie sobie kupić w pakiecie all inclusive pamiątke do końca życia lub ten koniec przyśpieszyć. ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 lipca 2015r. o 17:32
Fajne tłumaczenie: może się zdarzyć wszędzie. Tylko, że tam zdarza się trochę częściej niż u nas. Miłego wypoczynku.
~ niezalogowany
3 lipca 2015r. o 21:23
~ napisał(a): Najwspanialsze wczasy są w Polsce.Nasz kraj jest tak piękny,że lubię poznawać jego zakątki.Po co mi się pchać w jakieś zagraniczne bakterie i przebywać tam w ciągłym strachu. ;)

A mnie na wczasy w Polsce nie stać.
~he niezalogowany
4 lipca 2015r. o 0:03
Dzieci od " kryminalnych zagatek" spac!!! A zazdrosniki wszystko skomentują :)
Co do ściągania ludzi to nie z podatków jak pisze niedoinformowany temp.....ak tylko z ubezpieczenia biur podroży:)
Kogos nie stac? To wyp....c na krepniczke lub boberek....hehehe oj szkoda zazdrosnikow...szkoda .żal dupe sciska i myślą jak kogos zjechac.biedactwa....
~ niezalogowany
4 lipca 2015r. o 0:19
~he napisał(a): Dzieci od " kryminalnych zagatek" spac!!! A zazdrosniki wszystko skomentują :)
Co do ściągania ludzi to nie z podatków jak pisze niedoinformowany temp.....ak tylko z ubezpieczenia biur podroży:)
Kogos nie stac? To wyp....c na krepniczke lub boberek....hehehe oj szkoda zazdrosnikow...szkoda .żal dupe sciska i myślą jak kogos zjechac.biedactwa....

I Like < 3
~ niezalogowany
4 lipca 2015r. o 0:22
Ja napisałem, że nie stać mnie na wczasy w Polsce.
Chorwacja wychodzi taniej
~J... niezalogowany
4 lipca 2015r. o 0:24
Zaraz zaraz....prosze obejrzeć wiadomosci i komentowac dopiero!
A wiec .... TUI odwoluje wczasy w egipcie bo.....nie ze boja sie zamieszek i ze turysci moga zginac ale, jak napisal polski dyrektor tego biura, dlatego ze boja sie ze turysci sie przestrasza i zaczna masowo rezygnowac przed samym wylotem a to powoduje wysylanie pustych samolotow i kosmiczne koszta. Zamieszki w egipcie dotycza walk pomiedzy separtystami a tamtejsza policja i rządem.nie zginął zaden turysta i jak rowniez nikt nie został porwany .poprostu nie nalezy jechac w zagrozony obszar i nie korzystac z lokalnych wycieczek w dane obszary.zaś rejony turystyczne i hotelowe sa w odrębnych i sporo oddalonych miejscach.....podam przyklad UKRAINY , wojna jest ale na danym rejonie.w pozostalej czesci ukrainy jest juz normalnie a wiem bo jezdze tam w ramach mojej pracy i jest bezpiecznie .wiec wszelkie komentarze służą temu by pseudo informatorzy mogli sobie robic medialna nagonkę.
~aa niezalogowany
4 lipca 2015r. o 0:25
~he napisał(a): Dzieci od " kryminalnych zagatek" spac!!! A zazdrosniki wszystko skomentują :)

:) wczasy w Egipcie w dechę pakuj się i jedź albo do Tunezji lepiej ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza