~czytelnik niezalogowany 5 sierpnia 2015r. o 13:38
Z całym szacunkiem dla kandydatów na radnych i tych młodych i tych starszych ale uważam, że czas na zmianę pokoleniową. To, że ktość jest mlodyto nie znaczy, że nie ma wiedzy i będzie złym kandydatem. Namawiam aby ten aspekt rozważyć. Panowie dyrektorzy, prezesi mieli już swoje pięć minut i szału nie było. Ludzie ci obecnie mają zapewnioną pracę i jest co robić, a niezawsze przeklada to się na jakość. Panie prezesie nie wiem jak Pan sie czuje ale czas aby zając się swoim podworkiem, bo jak widać z opiniiczytelnk,ów nie bardzo Pan sobie radzi. Ateraz jeśli zdobędzie Pan mandat radnego to strach się bać jak to można pogodzić. Jednym slowem ani tu, ani tam dotyczy to rowniez i innych myślę że osoby te same wiedzą o kim myślę.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.